依對情侶好撚嘔心2

1001 回覆
146 Like 23 Dislike
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

其實佢做錯d乜你要去到咁盡

佢太假太嘔心
我決定逐個逐個pr direct佢地/email 佢地知我投訴佢地起用劉欣儀

斷佢米路

呢幾個月炸!!
愈睇愈嬲 我地真金白銀比出黎d錢就係要包埋送比佢(同其他KOL)

BTW
留名等睇佢話自己有不足乜乜乜 咩明白會有人唔鐘意 但已經盡力做到最好 睇過唔少
屌!后都有送嘢俾佢,唔撚係呀?
以後喺韓國買算啦
屌!后都有送嘢俾佢,唔撚係呀?
以後喺韓國買算啦

連曼秀雷敦都有
張欣欣? 有冇野爆下呢個?
佢同佢個妹好唔似樣
屌佢咩!
邊度有咁多塊面搽咁撚多化妝品
浪費!幫人賣廣告都賣得好啲丫
偽到想嘔
佢同佢個妹好唔似樣

Chin chin 而加d片成日曬仔 好on9
唔知係咪想好似大佬b咁 推埋條仔出黎接job

利申 算係識佢 佢都係為左r sponsor先開始拍片
La mer都送 真係癡撚咗線
咩pr咁做cheap自己個牌
佢同佢個妹好唔似樣

同問 佢好令
全力支持杯葛任何養佢嘅品牌
unfollow哂全部ig beauty beggar
乜都唔買
佢地唔需要有brand loyalty
個個品牌爭住送禮 全部變得俗氣 卻以為入屋

好多後生女都on9照like照買
好可惜我地只係少數
呢個post好好睇 請繼續

成班8婆傾是非
好似中學同學傾8掛野咁

YouTuber黎講 佢真係算唔錯 成個ig算係幾乾淨

最中意佢 試用都會講話係試用 片又有質素
但d人死話佢整容 但我依然見到佢塊面係有小小baby fat 係下巴尖左小小

有幾柒先做得出擺對鞋上餐枱影相

真係好柒..其實對鞋名牌黎講都唔算貴
不如去買對manolo俾mmm啦 夠哂高貴

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?

越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

認同

8婆圍係上黎 真係乜都可以反一餐

明明講緊佢扮sweet 好嘔心

真係好煩又離題

其實佢做錯d乜你要去到咁盡

佢太假太嘔心

睇左咁耐,其他kol好似比佢更抵屌
咩cty,lilian kan,merry so個d仲on9

Merryso直情on9
有次我fd叫佢食飯
之後同佢講話開左餐廳
出於禮貌叫佢得閒黎食
之後佢問人地諗住比幾錢

但d人死話佢整容 但我依然見到佢塊面係有小小baby fat 係下巴尖左小小

個下巴似獨立生長喎 咁尖

佢個鼻同個個joann一樣打左針 有條野

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

唔係扮AB,但佢cool左牙之後瘦左好多,塊面啲肉冇哂咁濟,可以睇翻佢最初啲片

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

佢係因為箍牙先變到咁尖
但佢真係清泉

抄外國youtuber 既片係清泉

真係好柒..其實對鞋名牌黎講都唔算貴
不如去買對manolo俾mmm啦 夠哂高貴

如果真係咁有錢咁有品味就唔會買嚟買去都係chanel草鞋
chanel草鞋只係chanel鞋入門款
不如mmm得閒惡補下有咩名牌鞋係值得買啦
mb rv cl valentino miu miu gucci 都無對 就知咩料

好入門既jimmychoo都冇 我覺得著死個一兩對又唔係咩問題
不過買咁多假野仲要同一個款真係
或者佢好鍾意啦下 , 條仔咁做真係好撚蠢
做到消防隊長又點呀,都冇腦

頂你班港女唔順,著鞋都要批鬥
你唔覺得自己前言不對後語?
本身屌佢個格閪同扮幸福都冇乜野
撻一堆luxury brands出黎好威威?

越黎越盲反,連登真係好撚多八婆

認同

8婆圍係上黎 真係乜都可以反一餐

明明講緊佢扮sweet 好嘔心

真係好煩又離題

咩投訴咩罷買
一睇就知班女人妒忌心幾重
佢條仔係做pc定消防佬?
兩公婆都好似唔撚洗做咁既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞