[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
三兄妹得唔得呀,Jeremy係細貓架!
細貓唔係身邊Jeremy 漸漸係mirror 多左其他CP
點睇都似係搞大件事多過擺平件事
其實好簡單,私下拎返俾姜濤,下次注意睇清楚個名,唔好po錯,完。
反觀佢出story、話姜濤拎錯在先、tag埋姜濤、搏姜濤repost, 一件禮物都可以加咁多戲份俾自己
佢處事方式真係有問題,成日做啲樣衰嘢
講真睇唔到姜濤個名仲難過睇到
可能po禮物嗰時無咗靈魂
沒錯!話就係解釋風波
但第二句就寫姜濤拎錯我份禮物
暗示係姜濤錯先
搞到佢「唔小心」post埋人哋份禮物
幾行字已知佢份人有幾差

如果真係唔小心直接講:「唔好意思睇錯了」就夠
仲要tag姜b
cheap到爆
糖快點認清「大表哥」係咪利用緊你哋偶像啦
下次唔好咁豬豬幫手應援啦 禮物都比人拎埋呀!
出一個post都唔夠
仲要出夠兩個繼續講
差在未報埋比娛記幫佢推上報
又抽水
Frankie今晚九點開live
好心你地就咪係咁討論啦 幫左佢make noise
D姜糖又係谷同情佢啦,根本成件事係一個陰謀
今晚?黎緊果個9pm 定已經開左
Edan同Jeremy 通渠cp
不過教主同Jeremy嘅95line 都正
佢d禮物咁#多# 仲有時間逐樣扲出黎影 一定無時間太攰睇唔到啦 #曲
過咗12點,所以係今晚(18號)
都唔知草咗幾多次先有呢[堆]
希望有一天能帶著我糖們一起去內地

Mirror嘅post真係好得意
講起大陸無人反
打5p字又無人屌

有無人同我一樣錯forcus去咗教主紮花度?
然後佢地一齊去左睇戲
我屌 2字頭黎既

點解又有人知佢係邊送到比佢
佢今朝同AK做野都係下晝街市先出post
佢地都走咗啦
唔係話佢po賊贓 搏人無留意細節咩?
自己根本唔需要睇抬頭 心知肚明
隔左幾日嘅黃昏影啊
做過咩得番半條人命
半條人命就早唞啦 仲影相

Jeremy Edan Jer Tiger Alton
好似冇見過佢地代言咁
拎咗LEE JEANS本野
覺得影得好靚
好想其他仔仔都有得影
係Edan Tiger一次都冇
Edan個形象都幾適合影平面,點解唔揀佢
因為唔得寵
都...由好想知Viu幾時先捨得關照下冇外務既仔仔,變成心淡,再脫埋飯
viu喺磨滅粉絲意志呢方面,佢地認第二,冇人敢認第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞