[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
叫佢電話用返繁體唔好用殘體先好講佢唔陸啦

吹奏admin是常識吧
人地講緊送禮物比AL admin
疑似打關係收料私追

名正言順課金比d仔就話姐
追星要課埋金比admin我就唔識玩喇
唯有話可能人地就真係好好朋友
又或者好有錢
個個朋友生日都送周生生
有感受冇問題既,但下次要小心D唔好cap曬圖上連登遮曬名一黎就話係jers D fans 冇禮貌囉嚇死人咩 而且Edan 上個live 直情拉埋jeremy 一齊開,我諗唔洗太擔心觀眾互動會影響到jeremy 同Edan 友情同比人既觀感?
其實咁講,感謝admin 日常處理應援事務係冇問題,因為都真係要付出時間體力去做

但「靠吹奏Admin拉關係得到好處」係最大問題囉
以後都唔會咁做啦
錦鯉知我理性開嘅,今次可能真係太認真
可能睇多幾次Edan live 會適應
好幾個group都有㗎
你又知佢電話無用繁體?
可能真係有錢闊太,識咗幾個月就變咗好好朋友,呢d係真。友誼
回應一下昨天有人話坤哥演唱會後多左人認識Mirror,從來都明白多左人認識同多左follower係無直接關係,連前幾天吹奏話903DJ睇完坤哥之後鍾意左Mirror,佢都無follow mirror或者任何一個仔仔既ig.

由始至終,激升followers 只有一兩個人,究竟因為一見鍾情定有強大力場,無法分析。敦真敦假只有AL 同佢啲忠粉先知。

由坤哥演唱會後各仔仔follower 上升如下 (4月20 至 4月26日)
1. AL 588
2. 皮皮 291
3. Alton 153
4. Jer 151
5. 爵爺 134
....
11. XX 47
12. XX 35

(3月23 至4月19日)
1. Alton 1050
2. AL 1046
3. Stanley 659
4. KT 648
5. Jeremy 392
....
11. XX 216
12. XX 134
Alton
佢成日偷偷地深夜係咁like外國人做gym搏人follow
核突到
姜糖真係又有錢又有創意
30號去銅鑼灣應該周圍都見到姜濤嘅蹤影
其實成個星期都係,幾好宣傳

Fans仲有心過自己公司
其他仔仔情何以堪
公道d講,淨睇asap,al係吸睛,加埋領舞部分多咗follower都正常,再講紅館果日幾千人,佢都係上升咗5百幾嘅話唔係算少咩?
人比人比死人
頭先再去睇班仔嘅IG
AL依然係有幾百個外籍人士followers
姜濤新po又係六七千like,但點入去睇勁多無follow姜濤嘅外籍人士like
其實係咪有人做鳩佢哋兩個?定係viutv隻乞丐只幫佢兩個買賓賓造勢?

好似都係坤哥演唱會後佢兩個嘅page先出現問題,之前都正常
洗錢去做佢地咁dum本 大機會係viu或粉絲幫佢地買like 追星追到要課埋呢D金
哈,姜仔拍100毛,做埋代言人先多6百幾人follow, 而AL 5日多左5百幾個followers ,你都覺得正常,好野好野,法官大人我無野可以補充。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞