[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
但其他好多話edan唔好笑Jeremy嗰啲唔係都係佢自己fans咩
講吓笑遮 都唔係鬧Edan
好難講㗎講真,我都係同意你嗰句關係好先可以咁恥笑佢地,但真係唔係個個都係咁睇,睇得出有分別,Edan自己一開波都打定底講左句:講吓笑姐唔好咁認真。
我認我真係認真左,我認真覺得Edan真心好笑同埋Jeremy係好玩得
一少部分人姐,總會有真心嬲,但顧咁多先開live 就會假lor
我覺得尋日edan個live好好喎
一開頭真係好好笑但係後面又變返感動
最mean edan 既fans係佢自己D爵屎
係呀,所以好矛盾,所以我先覺得啲人如果真心嬲Edan,Edan都幾陰公
我覺得尋日edan個live好好喎
一開頭真係好好笑但係後面又變返感動

佢認真mode好正
一擰過嚟個下勁靚仔
其實爵屎不嬲都中意同Edan咁玩架
反而尋晚睇live最唔舒服係
Edan難得開感性mode講緊認真野
下面就一大堆comment問佢舞台劇好唔好睇
又話今星期有新歌幾時先出

理性討論,爵屎mean Edan中帶愛一直都係佢地風格,知道佢錫兄弟玩得同只係講笑,點解差不多既言論其他人講會變成真心嬲或者狙擊Edan? 睇返尋日live唔覺得有人真心叫edan唔好笑人,只係講下edan成日嘴炮恰Jers呢樣野姐,都知佢擺明講好笑野 唔係真心笑人
完全同意啊
根本就係有少部份人睇到留言後玻璃心
一直以來爵屎同Unicorn班人都係tg玩到熟晒
你真係以為通渠CP係浪得虛名咩

根本live啲留言都係講笑咋
追咁耐mirror 學識唔好太高期望
屌 原來係佢自己fanspage 留言
上面果位ching遮曬D 名以為真係jers D fans
爵屎不嬲既態度都係:自己粒星自己mean
老實講淨係講肌肉來講佢同AL都贏咗真健身教練幾條街
係既 不過嗰陣見edan好語重心長咁
回應網上啲comment+未來動向
都想聽多啲佢講自己既野嘛
始終舞台劇佢又唔係主角 但啲人又係咁問...
不過睇番都好小事 edan都唔介意 有叫佢地問問題
放心,醉醉佢份人好nice好冇乜所謂架
想講其實佢地拉大隊睇舞台劇都可以上一分鐘熱度 但又無wuwuwu
係咪要delay 呀,坤哥唱會琴晚先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞