[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
幅團體相加埋破鏡2個大字真係有d亞視味
其實我都有留意到呢樣野
拍MG果陣都有帶類似既cap帽
利申 半個姜糖
大吉利是咩
人哋Cookies解散唱最後一塊
Mirror又唔係解散做乜破鏡
係咪預警 真係好不安
多謝你咁我都係分享我嘅睇法
MG時影到佢d私服 完全係Chic之堡產物
咁...追到嘅好追多啲
造星2可能真係加新人
下隻歌係咪叫重圓
咁你又唔好講到分化咁嚴重,首先就絕無此意。
其次係,好似你地咁講,爵屎自己星自己mean係幾出色,完全符合有咩星就有咩fans
只不過唔係個個觀眾都知你地嘅默契,有時反而會令人誤會,fans page account既然你地講到係慣例,我柒左就要認啦係咪先。
但係其他人你地睇落都真係0攻擊咁厲害咩?
好似樓上咁講都有人話可能有人真嬲,冇人知。
玻璃心就絕對唔係啦,我只係純粹觀眾角度出發去諗咁樣會唔會反而對另一個仔唔好?
不過你地覺得冇問題嘅話咁就由佢啦
千祈唔好係李拾壹
張敬軒都係同fans 鬥mean 未見過出事,我諗呢個年代派膠同mean 人好正常唔洗太多心唔洗咁嬲,辛苦哂你cap圖
其實上面就咁睇字係鬧edan鬧得幾真心
唔睇account名我都以為真心鬧
不過你連嗰個係edan 其中一個fanspage都唔知就誇張咗啲
好撚柒
冇眼睇
團體相中間graphic有啲古怪....
不過相係影得靚,
分小組叫破鏡其實 idea 幾好~
如果淨係星座L同alton我冇所謂
支持佢地單飛
係咪冇人肯寫歌比佢地
今晚又有得睇私服啦 又有糖咁啱喺銅鑼灣撞到佢 同一粒糖第四次啦 正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞