[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
我覺得今次fc出產生日應緩嘅野,暫時算靚
一個咋咩?
佢係youtuber做左好耐架喇都有十萬訂閱
有台灣公司簽出過2首單曲
上過幾次台灣綜藝
之前fb有火火個條宣傳片咪係打俾佢
以為開個新ac就無人認到你地
好心身為fc admin就唔好出去搞私作啦
已經本身都唔係搞得好
其實不如搵搞電車design個班去幫fc
佢地design靚過fc好多
之前私約過啦?
「失敗者找原因,成功者找方法」
佢自己講嘅金句,用返喺佢身上好啱,真係要好好反思究竟自己出咗咩問題,頻頻跳錯甩steps
其實佢都係藉口王,一路跳錯,一路揾藉口,唔係賴隊友整到佢怯,就係賴跌咗眼鏡淆底,之前咁多次無眼鏡又點解釋
就講從參賽到出道半年,大大小小嘅舞台都上過,仲話怯場 無說服力啦
唔好入咗團就以為好安全,放鬆曬手腳,好多後浪殺緊埋嚟,要有危機意識,要快啲進步先得!
靠兩個fd入團又好,靠咩入都好,既然入咗就應該加倍努力證明自己係得嘅,咁先可以減少質疑嘅聲音
不進則退,好好諗清楚啦
咁公道啲,確係已經好過平時應援產物嘅
真係唔好要求咁多,有班糖咁自發有心去做,點都好過viu乜L都唔做
其實有冇人知電車站係邊班糖搞
糖真係好多金主
問心茶姐設計真係唔係次次都靚,但一班人都咁鐘意吹捧佢,admin福利
電車果個真心靚
ching 厲害
佢唔好再拖低mirror 水準啦 半年啦 個個都進步緊 係佢愈來愈衰
電車嗰個設計好靚 靚過fc啲banner
真心唔明點解啲人要當fc 茶姐神咁拜
追仔仔定追admin
fc可唔可以請教design電車站個班姜糖 整翻個唔大陸味既banner先
係咪潛水艇班人個朵臭曬唔敢用
人地唔想講就無謂特登起人底啦
想講自然會話你知
轉頭開名又畀人話搏出位
咁茶姐係叻嘅,咁啱一早已經支持姜濤,姜生又公開讚又公開講生日快樂,仲要講幾次。d糖唯有繼續吹捧茶姐啦
只係唔明佢影咁多相,其實好多都靚,但應援產品出親嘅相都唔係靚
宜家諗返起佢比賽個陣話ting ho 同姜仔個樣就有啲想笑
不如alton都去搵返自己先 壞壞地呀你
我淨係想知佢平時有無去練舞?定係只係活動前同班兄弟練,其他時候做返其他野
先唔講唱歌,不如真係比心機練舞,練返好佢,最起碼要跳得好過無舞蹈底子嘅成員先啦
無可能連jer同ian都無甩嘅時候,佢都仲甩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞