[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
呢單野講起就火,admin冇通知其他神徒有呢個活動,全部俾哂自己友去

直到教主出post話辛苦大家,成班才如夢初醒
如果仔仔出席活動無fans 撐場,係咪之後屎都無得食!

唔怪得遲吓暑假去曬拍劇,因為要搞造星2,班仔無人理呀
我見有名牌

大家明唔明討好神教admin有幾多好處
去埋Stone哥哥度剪頭髮
爭未討好化妝師
認同欣賞皮皮叫人做有意義嘅野,更欣賞皮寶寶又聽,唔係捐錢就助養小朋友,抵讚
你係咪無送禮物比大大
成日都搵 Mirror Fans造勢
唔洗比錢見到Mirror 已經好好
好悲哀鬧完都係要去撐仔仔
其實邊個仔仔 fansclub 係公開招人? 無入group唔清楚

我只知姜試過係玩遊戲抽
啱呀,唔好話活動上去玩啦,呢個文化都唔係今日嘅事,之前有ching講拍mg、mv果d都係來來去去係果幾個
不過人多嘅地方就一定有呢d問題
唔只姜旗,連姜fc d出品好多都好陸
今次電車站果個好靚,靚過fc出嘅野
我見有周生生耳環
Al款耳環應該唔平
你應該係講onf演唱會,姜係玩遊戲抽,果次al就係答問題抽

好明顯呢個係因為重要人物都買哂飛,唔需要fc免費飛先拎嚟抽啦,d飛好似演唱會前1個星期左右先有
🌟全民造星2 記者會🌟
MIRROR全員都會出席呀💙💙
日期: 5月1號
時間: 1230 - 1630
地點: 九展地下中庭

大家點睇?話都無咁快就搞第二季
仲要搵MIRROR去幫手撐場,好賤格
要班仔笑住去鼓勵啲新仔搶自己飯碗?

係fans就杯葛呢個活動啦
+1
一定大把fans去睇
viutv利用你哋去幫第二季造勢炸

好心d fans比d骨氣
有人送過Dior耳環,要三四千。送過air pod, 千幾。

未計無數次香水,閒閒地六百一枝。仲有好多無po出來的

佢admin生日都收Jo Malone啦,一枝接近千蚊
去大叫造星2收檔啦
總之造星2 我mark實個仔仔做ADMIN
佢長期同教主化同一款妝
有咁多禮物收,難怪正日唔陪屋企人,都要同班糖開生日會啦
放心

造星2大撚把人會爭做admin,鬥快開TG

原來做admin咁多著數
我都想收Jo Malone
實有一大班入唔到場既糖係出邊等送禮物啦
點解好似次次抽飛,姜濤fc都少幾張?

ONF演唱會神徒係抽曬10張,姜糖個邊就只攞咗7張出嚟抽
AEG頒獎禮又係神徒抽6張,姜糖就得3張可以抽

其實有無人知啲飛去曬邊?如果全部都由admin安排,係咪又討好姜濤admin就可以有飛去睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞