[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
襯埋你個名睇 笑死
第一,我無追開班仔幾時至幾時有幾多follower,所以我唔知姜濤拍完100毛得6百幾follow
第二,2樣野都唔同,一個係廣告,一個係現場跳唱表演,吸到幾多follow 都係佢地自己果樣廣告/表現有幾吸睛,性質唔同,無得比較
第三,我係講紅館有幾千人,睇完al領舞先吸得5百幾唔係算少咩?
理性討論,但ching你就好有骨咁講野,好野好野
Wu hello admin大大
咁你有冇諗過有啲姜糖因爲返工返學或者屋企原因出唔到活動報唔到應援 今次難得機會報咗 但你地又嫌人冇應援過
咁咪嚟嚟去去都係個班糖有得去啲要飛嘅活動
好奇去google咗下,原來IG買粉買贊都好平炸
一百幾十已經可以買好多個
係唔係ting ho買嚟做9佢2個
反正佢自己買開
正常人都唔會咁留意班仔每日幾多個follower啦
仲精確到個位數列埋表出嚟,講嘢有骨咁
其實啲賓賓粉係咪呢條友買㗎?
一百幾十咁平,隨時可以幫自己睇唔順眼嘅仔買翻啲賓賓粉
紅館個晚AL真係好吸精,ASAP領舞好有壓台感
佢兩個仲要買like?似俾人做多
花姐新post,舞台劇淨係讚愛將Ian,無提阿Jer
姜糖真係又有錢又有創意

30號去銅鑼灣應該周圍都見到姜濤嘅蹤影

搞到想特登去cwb睇下
早已習慣,都唔係第一次
都唔算唔大體呀,只係用舞台經驗少嚟講就好笑咗d囉
唔通Jeremy jer ian果d經驗又好多咩?
唔知點解唔可以一個post 讚曬兩個呢
定佢想出長文講jer呀?試下諗得正面少少先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞