[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
琴日整體狀態真係好好,好感動
Tiger 段rap都無甩,抵讚
幾時冇甩已經要讚? come on
Pizza Hut 都撈埋

好耐架喇,呢個廣告🤟🤟
終於無甩,讚下都唔得?
好叻仔
一首歌唱足幾個月
終於無唱甩
Tiger仔唔係第一次入岩架。
你地公平d啦,Jemery 都唔只一次走音,又唔見你地話佢。
間唔時走音既就會同情佢
間唔時入唔到rap 就會責怪佢
error條片白版寫d野勁好笑
沉迷星座熱愛旅行
Error講左好多我唔敢對鏡粉講嘅嘢
啲人以為姜B等於Mirror、有啲成員冇job等乞食、西面等等等等

真心好正 Error可唔可以公開完整版關係圖
以佢平時嘅水準,喺紅館嚟講,無甩真係唔易。
當然,唔甩應該係基本要做到。
但都證明左Tiger係做得到
其實有時唔好一昧去踩,俾返多少少讚賞對成個團隊士氣都有益處
有進步所以去讚,好合理呀
全部都係事實
係好多mirror fans
入場前門口已經有一堆堆成員fans

播kwangor段自白片嘅時候 已經估到mirror要出場 開始有尖叫聲
之後望番台 一段仔音樂後見到mirror喺兩邊行出黎 就開始嗌到癲
唱ASAP keep住有尖叫聲 music break就嗌得勁D
今期流行見佢地擰番正面戴曬眼鏡 有驚喜
逐個自我介紹我係mirror嘅xx 梗係要嗌
聲勢係勁嘅 俾其他人認識多D
全晚氣氛最熾熱一定係mirror依part
有啲圖都勁好笑 杜汶澤 bert
係有人走
亦有人留低睇曬全場 (因為見拎住無著燈嘅燈牌)
完場見出面都有mirror fans 應該都係剛走
係好多人走 唔知係咪去哂送車
關智斌
error幅關係圖笑到我仆街
細心睇勁多錯字
揸波maker
Jeremy十次唱唔到一次要鬧?
Tiger十次終於唱到一次反而要讚?

你咁叫公平
你睇清楚d, 先回吧。
無人話要鬧Jeremy.
不同成員間唔時都有出錯,但係對待卻同。

讚tiger仔比d鼓勵都唔可以。

相反,jeremy走音時,個個即刻安慰佢,話唔好比壓力佢。。。

另外, jeremy唔只是一次走音,Tiger唔只一次入岩。

這post不是針對任何成員。真係想大家俾多d正能量各成員。

Tiger仍然是學生黎,要應付學業考試,未必可以好似其他成員有咁多時間練習,
希望大家都可以體諒佢,比d時間佢,比d鼓勵佢。

講Jemery只是一個例子,希望你唔好誤會。個個仔仔都需要鼓勵支持的。
邊度有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞