[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
但係佢寫阿JER同JEREMY果篇都長過好多人喎,
.

佢呢個表演真係令人對佢眼前一亮,學美君老師話齋,佢風格真係可以好多變。
面試已經識得炒熱,造星2 Viu同參賽者都識玩咗
節目出街內容有競爭性一定吸人去睇
雖然viu可以話造星2可以令Mirror多啲人留意或者加入新元素.....
但係想唔擔心Mirror 有少少難度
其實一開始都仲信佢可能真係好想呀jer好, 因為都記得佢係"勸"呀Jer入團
但佢依家個處理手法已經將佢真正偏心邊個表露無遺, 更加令我覺得佢只係想要兩個唱將, 跳唱之人去襯托佢D愛將, 同埋R fans 去應援壯大聲勢
見到D admin 都係mirror fans 心諗.....
入去做花生友
有一個係神徒喎
教主都走粉
連馬友花姐都可以有group就知呢個世界無野無可能
可能佢原意係想MIRROR入面12個仔可以互補不足。
只不過你話佢冇私心叫JER入團其實可信性真係極低
馬友都有唔係掛?
+1 玩針對真心肉酸
felix 都有
我睇到都有好多糖係入邊
已經可以預見第二季將會集體走粉
未見過有經理人會公開偏心到咁樣
叫jer and jer fans情何以堪
外人睇到都覺得好肉酸
佢值得擁有更多機會
真係唔明點解連幕後都要有group
用黎討好
仲要開埋生日會
差寶姐同stone未有group
正確係一堆神徒同一堆糖
但呢個仔仔45.8k人追蹤來頭都唔少
玩埋造星可能過埋姜b
阿海
1/5 大家好揀定一個仔仔爭做admin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞