[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
究竟係出story 果個定係去私追班人錯
你話出story 出到漢堡包單野咁on9就屌姐
講自己會去支持兄弟都要屌
今晚真係拉大隊去睇,連花蛆都去睇佢愛將
邊個知Jer嘅fans有無咩應援?
日日睇住花蛆發愛將fans嘅story
好似唔見有Jer嘅?
而家Tiger同Stanley都出曬story啦,又唔見話佢哋
話俾時間人嚟仲on9,而家先去都夠曬時間等散場啦
今晚擺明拉大隊撐場,前晚AK同Alton去睇,開場前都有出story,又唔見話吓佢哋
公道啲,story大家都有出,唔好鬧一個唔鬧一個,玩針對真係好樣衰
花姐好似日日都會去㗎喎唔係咩
花姐日日都出齊Ian同Jer既story,沒有偏心一邊喎😒
你地
唔知嘅以為皮皮搞過佢
AL未到之前一早出定story,大批神徒已經喺門口等候啦
其他仔都係到咗之後先打卡咋嘛

利申:有飛睇尾場見到
我見有張唱完歌嘅相 佢拎住副眼鏡
果副眼鏡好似唔係佢
屌點撚解最後一集MG要比位西面平反
真心咩佢
爵爺live話MG第2季唔係包做監制!
值得期待
韓國泰國無西面係到睇得好開心
除咗啲垃圾懲罰比較黑人憎之外
講綜藝都係Edan AL 姜濤 AK夠好笑
呢幾個平時睇落咁靚仔,玩起遊戲就完全無偶像包袱,勁投入
爵爺個live笑撚到我仆街
跟住佢又睇多次MIRROR GO
好鍾意睇佢mean人
佢可能真係wingwing地勁好笑
你講起Edan個live,真係睇到眼火爆。
某仔啲fans勁唔尊重佢
我冇睇喎邊個仔既fans
有冇花生食
事源呢,就係呀Edan一早出左story就話想開live同大家一齊睇Mirror go,咁佢一開live一播Mirror go就跳左制咁係咁笑啲畫面又笑呀Jeremy同呀Jer,話佢地弱智仔又話呀Jer驚個樣好好笑,見到自己嘅畫面嗰陣又自嘲吓自己好低能咁等等啦。
我睇左成個鐘睇足個live,有幾條友不斷狙擊Edan做咩要笑啲兄弟,主要係笑Jers。

到左後尾Jeremy本尊上水,一睇就睇到尾,全程live都陪住Edan,又恥笑返Edan大家兄弟之間講吓笑咁。

大佬呀,你地要吹奏Jeremy好大方心胸好廣闊都公平啲呀?Jeremy講笑Edan就得,人地笑Jeremy就要咁樣俾你地鬧,睇個live洗唔洗認真到咁呀?雖然事實上Jeremy都真係好大方好心胸廣闊,陪Edan玩到尾,on on99咁同Edan笑足個live咪開開心心去訓教算囉本尊都講唔緊要,都唔明你地狙擊人地做咩,有冇諗過佢唔想你地狙擊佢兄弟呀?
Edan都有笑姜b同皮皮啦,又唔見人地有fans衝出嚟咁樣鬧人鬧足一個鐘?
樹大有枯枝,我相信唔係個個Jeremy嘅fans都係咁,你地愛你地嘅偶像,但都諗吓你地偶像想唔想見到你地咁樣啦,嚴重招黑
同埋,可唔可以唔好再諗到佢地12個人嘅兄弟情係咁脆弱?講個笑都要俾人鬧成個鐘

奉勸12個仔一句,唔係一句真性情唔係一句講笑唔係一句兄弟情就可以笑自己兄弟,記得要識尊重返人呀

Edan有save live,得閒嘅上去睇足一個鐘就知我絕對冇誇張
感覺佢好似埋唔到堆
個個都有講返自己拍mirror go感受啦
咁相信ian都覺得自己處理得唔太好 有d遺憾 先會係度講返出黎
洗唔洗咁都屌啊

Btw唔覺得佢埋唔到堆bor
爵爺live話MG第2季唔係包做監制!
值得期待

唔知走咩風格好似好神秘咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞