[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
曲直難分 佢都唔會因為你紅色大字就多左job
吹奏edan無問題,但唔好同時踩其他成員啦
咁其實都無錯既, 個人發展係最終目標!
又唔係無提mirror, 唔洗咁敏感既
咁嘅發展趨勢,單飛係遲早。
各花入各眼,冇人係完美嘅,有意見先會知自己仲有咩可以再做好啲,人地第二句都講左solo跳冇問題,佢意思係有時應該有返一team人嘅感覺姐
佢跳舞有氣勢係真,不過係唔係個個人都會識欣賞就未必啦
課好多金
想要有返一team人嘅感覺
首先hea跳、無力跳、甩step嘅成員都要進步先得
無理由去盲反 力度、流暢度都跳得最好嘅人㗎
MIRROR跳舞最好就係AL同lokman
唔睇佢哋跳睇邊個?
屌,人地利用你班姜糖呀,成班仲戇鳩鳩
人地有錢課你又吹佢唔漲,實搏到見報
係Stanley呀,睇番條片,佢望一望,發現姜b支mic無聲,即刻幫手唱,抵讚
你講得無錯呀其他成員跳得唔好都好影響成team形象呀,但事實係冇人可以滿足到所有人,你覺得佢地好睇,咁點解唔可以有人唔鍾意睇佢地?你睇紅地毯嗰排連lokman都俾人鬧就知啦,呢個世界係咩人都有,有時睇完可能你會不憤,但就係會有啲咁嘅人
呢個係咪傳說中「表演照顧姜濤」
星座撚搵到自己出路了 恭喜
以事論事,呢單唔應該插Stanley ,根本應該要有人頂上
D糖搞既宣傳仲多過viutv
好疊水
VIU唔諗住搞架啦,等D FANS自己黎,遲D FANS可能要夾錢比報館出PRESS呀,訪問咁架啦
Jeremy都有地鐵燈箱廣告
大家遲啲去油麻地打卡支持下
有冇正確地址 我發現唔入d 仔telegram 谷好似真係冇曬消息

事實證明做得fans一定要入谷先有消息

利申:冇入telegram谷咁岩ig見到
啱阿我都係問下有冇人同我都係咁諗姐嘛
都唔算盲反掛我都有我嘅觀感 睇法
問下都歸類盲反
如果係盲反我都唔會話到佢唱個陣 佢做無問題
至於個d 跳得hea嘅成員 我都唔係無講過佢
thanks巴打同你個名一樣
好彩仲有人清醒 我都係講下睇下
我都聽過有人會覺得跳得hea嘅成員 跳得可愛
我都係講下我自己唔太鍾意AL 群舞個陣不斷扭
咁都叫黑佢
睇viu啲節目佢地短炒make noise 係幾叻嘅
長線就⋯⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞