[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
咁我都期待下先
睇返花蛆之前俾每個仔仔嘅鼓勵po,就知佢一啲都唔偏心啦寫得一樣咁長,個個都咁錫
佢當呢啲叫真性情嘛
其實偏心係人之常情 嗰嗰都會
只不過佢身為12個人既經理人 咁樣偏心其實其他人會好sad
造星時期咁樣做係make到noise 但而加係經理人應該要留意返
唔應該做到出曬面
唔好比我估中係花蛆叫包監制比westface有平反既機會
之前d post 有人cap過佢自己ig story
佢嘅story係 佢嘅電話cap圖 殘體字黎
偏心到出面真係好肉酸
寧俾人知莫俾人見啦
好同意偏心係人之常情,但係下下做到咁出面真係好傷粉絲心,有一段時間真係好想脫飯

金像獎單野搞到咁大件事佢唯一反應係出個story 講唔覺自己有做錯
明白偏心係人之常情... 我自己對鏡仔都會唔同程度既喜愛,但係一個活動得兩個仔仔出場,只讚一個就真係有啲樣衰
我只可以期待下花姐打緊長文嚟讚jer....
其實佢做得經理人,有啲野佢唔方便回應嘅唔出聲扮睇唔到咪算
又要衝出黎同fans作對
最on9係開咗個tg group佢又真係入埋去
自挖墳墓咁
經歷過咁多野都仲會期待花姐咩
不過可能佢比人嘈完偏心之後會補返篇比jer既
我係ian fans都覺得佢作為經理人唔應該偏心得咁過份,寧願公平對待佢地12個,好過不停製造矛盾
冇咩人明呢位清講咩
咁開果時都未有mirror 又未係經理人,我諗佢自己都估唔到發展到以家呢個地步
但花姐group真係惡性循環黎

啲人有怨氣>去花姐group度嘈>花姐唔理/唔覆/覆每個意見我有睇到>護花使者開始出黎>民怨更深>問題仍未解決>又再鬧交

唔好要個group/花姐退group仲好啦 都唔知開黎做乜
未見過經理人咁鐘意出黎搶光環
而家咁搞到有啲仔俾人忽略 佢錫嘅仔又成日俾人屌 日日都家嘈屋閉咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞