[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike

VIUTV 全新男子組合MIRROR

成員簡介:
隊長: 楊樂文 (Lokman) @llokmann
成員: 王智德 (Alton) @altonwongz
江熚生 (Anson Kong) @_kisang_
盧瀚霆 (Anson Lo) @ansonlht
呂爵安(Edan) @edanlui
陳瑞輝 (Frankie) @frankie729
陳卓賢 (Ian) @iancychan
柳應廷 (Jer) @jermylaous
李駿傑 (Jeremy) @jeremy_0908
姜濤 (Show) @keung_show
邱士縉 (Stanley) @stanleysc_
邱傲然 (Tiger) @tiger_yny

https://youtu.be/Q3nRL7FdtX0

出道作品《一秒間》

https://youtu.be/pbwANxHb_jE

第二首歌 《ASAP》

https://youtu.be/-yzS6VJ7AuI

《ASAP》Studio Dance Version

《2018 THE FIRST MIRROR LIVE CONCERT》為MIRROR嘅首場演唱會
於12月21日九龍灣國際展貿中心匯星舉行

《Good Night Show Mirror Go》由MIRROR主持嘅綜藝遊戲節目
於2018年12月10日起逢星期一21:45於ViuTV播出
期待tiger作品!
新朋友 留個名
留名
幾時有得睇呀!
今次會平均d啦掛!
花谷個姜糖係咪痴左線係咁鬧D仔
睇到又唔想再搞到D仔唔出得聲真係好辛苦
果條友係姜糖?其實都停左架啦,都唔知仲講嚟做咩
上個post 有人話認得佢係
佢真係好煩
停啦好嗎?
冇人想理佢呀
stanley解釋左個漢堡包禮物
佢果然有睇連登!
真係好唔小心
留名
諗左一日終於搵到藉口?
無興趣知喎
點講?有無圖?
佢個人都壞壞地
佢不停係度單打,都唔知為咩
又chur住話admin都話埋花姐
More
仲要屈鳩姜b拎錯佢禮物先
佢都痴線
Admin明明部係話叫人唔好講
佢識唔識中文架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞