[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
連登好多al粉 咁多負皮既
邪教真恐怖 清醒下啦
謝茜嘉喺電台節目都話睇完坤哥演唱會Mirror演出後,讚佢哋有台型有壓台感愛上咗佢哋,好感動希望Mirror 多啲演出機會!
好大枝強心針。希望MIRROR越來越紅
其實咁多個仔企係台到一齊唱跳根本冇咩意外既話都係好好睇 好吸晴
只係viu比唔到機會佢地展現
我明今時今日揾歌手唱歌event唔多
都可以自己搞, book個商場搞場活動唔係咁難姐
依家都越來越多歌手會咁做
下下等人比機會 等得幾多呀? 不過viu做野總係慢人十拍
Agger,淨係講ViuTV 都已經唔多見Mirror,分分鍾睇開ViuTV ge人認得綜藝主持人都未認到12個仔
唔明點解有一半人黑咗半邊面囉
光源只從左邊黎
29/5開始好似有個音樂節目wor
台慶拍宣傳片只介紹果班主持藝員仔
講生日快樂就只得姜son

最經典係賀年短片搵外人講恭喜發財
播來播去果幾個 都唔搵mirror拍
反而澳門新濠影匯好似見到德晉Mirror 表演片段,ViuTV 可唔可以係果半個鐘新Mirror go之外,加插下Mv得閒就播呀?
佢地只係表演嘉賓
啲片應該唔係VIU拍冇權播
之前MIRROR GO啲片應該石沉大海
就係版權唔係ViuTV 反而會曝光,有得宣傳下,Viutv 自己拍的MV就成日都唔播
好悲哀!
世事都俾你睇透左
大台係中午時段都會播下自己mv 或者電視劇主題曲
viu係咪無?
佢地無音樂節目 又無勁歌推介 係難搞架啦
所以之前先催佢地快D開節目 最好俾mirror練埋口才

不過 其實mv係有播過
當半夜廣告唔夠多 節目早完咗 係試過播mirror mv攝時間
一秒間同ASAP都有 仲有full version及cut版兩款㖭
但係近2個月無見過 好似節目少咗under
愈嚟愈多人愛佢地係好事,佢地值得擁有
雖然佢地唔係話好好,表演有時都仲有出錯,但佢地嘅能力係好過好多名星偶像
而且佢地只係出道咗半年左右,真心覺得佢地叻仔
沒有最好笑只有更好笑
幫自己偶像買Like就見過啫,
大方到幫人家買埋就真係少見

玩遊戲看人品,有咩偶像有咩粉。
有故仔聽?
連登咁多AL fans我唔敢亂講
唯有當坤哥演唱會好多外籍人睇
D外籍人對AL一見鍾情
組隊follow佢
More
Agger
呢度唔敢講AL 不是呀
次次都一堆負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞