[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
其實你覆得我 咁你都唔係討論緊mirror班仔啦
你又算唔算離題
唔好自打嘴巴啦
其實外人睇真係感覺幾差
人地偶遇都要比你地拎上黎圍毆
個個谷都有人偶遇到仔仔架啦
葡萄都唔洗咁樣拎人上檯既
人地又唔係admin大大/男粉
講fans講到煩
私底下個look正過出function
破鏡真係痴L線,邊9個諗架?如果下首歌先叫重圓,我驚破左等唔到
點解我永遠都唔可以偶遇到我鍾意果個仔仔唔識打關係真係蝕
啫係以後話人離題嘅都係離題,所以見到離題都唔準出聲?
叫你地唔好講是非,你地就叫人返tg group吹奏admin
同你地講兩者根本無關係,又無啦啦叫人返tg group吹奏仔仔
同埋我呢幾個留言離題都好,唔代表上面追星追到追埋fans放埋上黎無問題喎
銅鑼灣一晚撞三次

都..好有緣
同邊個打關係?
真心羨慕
AL 吸粉能力超強,三日增超過一千粉,佢好應該指點下其他仔仔,做埋Marketing

佢張破鏡仲要係咁多位仔仔中最多讚好,厲害厲害
上次mirror live 定坤哥演唱會訪問好似話係一齊出!
多唔過姜濤
吸粉定買粉
入去睇過又唔多覺外國人喎,增粉ac就有,但係個個仔仔連我自己ig都會有,而且AL平時既po都好多like,都有四千幾like,除左姜濤就係佢最多
其實坤哥演唱會之後個個仔都多咗好多人follow,開心MIRROR多人識
呢句真, 多得坤哥. 多左人知道有MIRROR.
VIUTV真係要學下人地D MARKETING, 點增加傳媒報導.
屌,大家正常討論緊班仔多咗人鍾意,你就衝出嚟柒,好心你唔好講嘢咁難聽啦,姜濤同教主嘅po like數多唔係事實咩?為反而反?搞分化?
咪係,本來大家都好開心班仔多咗人識,除咗姜濤同AL多like,其他仔都一直進步緊嫁!
明明係好事...偏偏要講嘢單單打打咁,真係頂唔順
言重啦
呢句真呀,終於多人識咗,好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞