[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
下?咁又錯失左一個機會啦
勁小氣
而家po禮物都專登打句checked
係double checked
星座L小氣你依家先知?
老實講淨係講肌肉來講佢同AL都贏咗真健身教練幾條街
淨係肌肉係囉
健身教練就算啦

咪鬼幫人宣傳啦
係15分鐘呀
雖然mirror好多時都係得1分鐘多D
就算有舞台劇訪問 都係今晚先出啦
佢地唔會咁趕
星期六、日都無依個節目
一定係星期一出架啦
其實唔洗記者採訪都得
之前提出過 佢地終於學識俾咪mirror自己講
不過佢地通常D野做一兩次就算 唔知今次有無啦
不過都讚番琴晚個演唱會訪問
難得加插mirror現場表演片段
個訪問亦算長
真 琴晚果段算叫做長左
下個禮拜開始變半個鐘 希望再長D
講開Mirror Go又係播左兩次花絮就無
建議係新一輯MG之前播返花絮同仔仔表演片段
當做下宣傳增加下曝光度都好
其實已經講咗十鳩幾次
佢哋真係有心播嘅話應該會係第二季前呢段空白時期出,冇心播嘅就收晒倉底,好多合唱啊幕後花絮啊全部都好想睇
冇啦 都冇人嚟採訪
連魯生都嚟咗睇都唔訪問下
其實唔洗記者採訪都得
之前提出過 佢地終於學識俾咪mirror自己講
不過佢地通常D野做一兩次就算 唔知今次有無啦
講開Mirror Go又係播左兩次花絮就無
建議係新一輯MG之前播返花絮同仔仔表演片段
當做下宣傳增加下曝光度都好
其實已經講咗十鳩幾次
佢哋真係有心播嘅話應該會係第二季前呢段空白時期出,冇心播嘅就收晒倉底,好多合唱啊幕後花絮啊全部都好想睇

可能viutv真係好少幕後,剪唔切
痴撚線 唔理係佢solo歌又好團體歌又好咩都好 邊有理由mirror 整樣野叫破鏡 係咪真係on9到咁 係咪12位玻璃醉
家下擺明咪就係要同你講 姜濤要打爛塊鏡 要單飛
同mirror講898
如果真係solo改個咁既名 呢一日真係來得快左d
個所謂official fc未出世 已經可以唔撚洗搞
唔係solo呀Ching 星座L AK都出咗post
跟車太貼
第三首歌就變爛鏡
首歌改名做破鏡咁唔吉利
相信唔會得我一個覺得姜濤私底下嘅衣著太非主流
佢個頂銀色Cap帽
我欣賞你係度講完AL再講姜濤
勇氣

利申:非姜糖完全冇留意佢私底下著咩衫
乜鳩野破鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞