[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
唔知點解我突然諗起佢地去美國嗰陣個廣告商揀左龍少試鏡
所以有時真係未必睇樣,而係睇運
咪多少少錢...多到好多咩...
唉...
都可以係睇外型既...
姜 5.2萬
教主 3.5萬
Ian 2.7萬
Lokman 2.3萬
AK 2.2萬

Alton 1.5萬
Edan 1.4萬
Frankie 1.2萬
Jeremy 1.1萬

Stanley 9100
Jer 8000
Tiger 7400

順帶一提ERROR 193 poki deegor 都過2萬
所以你話多job有幾重要
有d唔明點解Alton followers 成團黎講
都係前五 但活動好似又唔多fans
同埋 佢計樣 佢都明顯無實力
邊得黎咁多followers
造星開頭儲落
Jeremy都起碼有過Puma
Edan同Tiger就真係無
但唔明點解AnsonLo同AK 可以代言Fila又可以Puma話曬都算同種類嘅品牌
Poki既followers係買架 㩒入去就知
個陣剪接 剪接剪到對佢都幾反感
日日係到播 _ _ _ _ _ _ _
個陣揀B team要揀20個
想知如果唔係佢同Lokman DeeGor係佢best friend
佢會唔會入到
佢唱唔得
跳其實唔係叫跳唔到
不過比起其他dancer出身
佢就明顯唔得之前仲要話自己係鎖舞代表隊
睇返lokman deegor跳locking同佢跳個陣
唔同其他dancer比較都好 佢都同佢地差唔多
但Alton仲會甩beat唔記得steps
樣黎講Alton都唔算最差嘅,我諗好多人都係造星初期覺得佢真性情所以follow佢同埋個感覺幾入屋?
實力方面就唱歌仲有好大進步空間嘅,跳舞方面係甩step唔好再甩得咁出色就最好囉
但佢個表演其實唔算差喎
Same question話晒都係同類型既嘢
果6字真言⋯我就係衝住果6個字先脫粉,
DLLM呢半年簡直痴心錯付俾viutv
真心跌爛我眼鏡
造星初期都覺得佢okay 好似幾搞笑咁
但冇實力就係冇實力 仲要唱跳都越來越差
對佢感覺就每況愈下.
早幾日仲話拍youtube? 心諗有時間不如練下唱跳先
咁講啦,如果佢係將平時練習唱跳既片段放上YT,見到佢將勤補拙既話,都無可無不可既
可能佢覺得以佢自己既實力同分配比佢既資源黎講
佢遲早有一日都會被viutv拋棄
幫自己搵到後路咁
公道講句 係有表演力 但甩step真係冇得原諒
唔好提宜家對呢首歌有陰影
我副眼鏡畀佢跌到唔止爛 仲碎曬
冇記錯茶木之前都仲未過9000
其實要喺佢地立場諗吓嘅,有不滿就講出黎,我地局外人講就梗係講得兇狠啦,想要啲乜就出聲,唔出聲一定咩都冇,但出聲係咪就一定有?出左聲冇嘅話,人地又會點睇佢?會唔會覺得呢個仔根本冇呢個資格?鏡粉睇到佢地努力冇用,出面嘅人睇唔到就係睇唔到。
呢個圈,冇實力就一定企唔住,有實力係咪個個都可以企得住?以前樂壇都大把有實力嘅人,結果咪又係紅歌唔紅人。
如果條命唔係食呢行飯,真係冇得怨。
真心印證左有廣告就會有曝光,有曝光就會有人氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞