[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
其實都只係想有活動通知,唔洗成日都要等fc講,無入tg嘅粉就咩都唔知
有活動可以比粉參加嘅比人報名參加,唔洗成日都係fc admin&朋友有份參加
唔認同,姜濤好靚仔,完全唔陸
AL有人氣多人推又屌喧賓奪主 stanley無人氣無人推又屌資源黑洞 等睇幾時屌皮皮果啲半紅不黑

其實你地係咪追開tvb啲星
其實追過idol就明出錢出力整goods派 送禮物 活動提早準備提早到係完全無問題
唔好講到自己唔送野唔出錢就先最清高最正確啦,每個人有唔同支持方式,又影響唔到你。 AL出名錫fans,多粉都好合理,洗唔洗又話人狗又邪教?何況有成員人氣高係好事黎。
之前出活動都收過神徒既傳教goods,覺得好靚好有心,支持唔係得把口,係行動。自己都好佩服佢地。

其實散推唔緊要,根本無辦法勉強人中意哂12個
但係唔代表要日日狙擊人地推果粒星囉,除非真係做錯咩啫

利申:睇名都知係首推姜濤,唔支持私追但知道有fans咁用心去推姜濤都會好感動。
出名既韓團會鼓勵寫信同捐錢幫人亦唔會咁樣曬出黎
神徒admin帶隊私追
老母自己私追 叫其他粉唔好去

點揀
fc嘅人仲需要抽架咩 本身都留哂位啦
等睇潛水艇又有份去
你放定一萬個心都得啦,肯定係同一班人做
本身諗住佢地會好似百日宴咁開live抽
點知

其實皮皮好似叫過fans唔好買禮物, 而且成日見佢啲fans捐錢 其實佢地收咁多禮物邊度用得哂
某幾個仔仔仲成日貼啲禮物出嚟, 間接鼓勵fans繼續送禮物
啱呀,捐錢好過,啱啱tiger post咗d 信出嚟,寫下信支持下佢幾好呀
寫信好過送咁多零食
我一直好懷疑AL食唔食得晒
食唔晒真係浪費食物
仲有好似係ONF嗰次,雖然唔live抽,都會拍條片抽嚟睇下吖!

但今次生日會,呢一場戲都慳返,好難信佢唔係揀人去

Admjn出嚟回應?

真係辛苦哂admin 無言感激呀
其實我第一次睇Edan獨立live先講吓我有個咁嘅感覺。不過由他吧,人地fans都覺得唔緊要

話時話,點解咁都要加密
姜濤同佢阿媽食到過期都食唔哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞