[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(11)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
明明而家有官方facebook ig,viu都可以做到發放資訊同召集fans, 但都係交哂俾fc做
+1,唔會有期望,ViuTV 作風都係搵返呢班人㗎啦
唔通搵個唔知頭唔知路嘅人幫班仔攪fc咩
Ching 唔好睇小媽媽喎,佢都係頭馬之一
佢地以家成日用果張banner 都陸啦
即係話百日宴咩搵個書法家寫果張呀
有時應援派果d卡,揀嘅相都唔靚,真心有好多靚相可以揀,唔明點解會用果d相
佢地啲野點都好過官方出嗰啲
演唱會嗰啲真係唔多掂
我嗰個蓋裂左
其實好多都係佢自己本身嘅朋友,生日互送禮物同食飯好正常,活動搞得多fc成員之間熟咗又有咩問題
我手燈粒制當晚就㩒凹咗要揾牙簽去熄燈
琴晚MIRROR個IG仲要寫埋出嚟話太多活動無時間po嘢viutv招個人負責po下IG同FB好難咩?要洗好多錢咩?屌~
我嗰支玩兩玩都爛咗,痴撚線
非官方出個支手燈仲襟玩
我都係個蓋裂左, 一次性手燈嬲爆!
真心好柒啊,你唔係站姐你係官方ig 呀醒下啦好冇
真係好不負責任
會唔會係同ERROR IG共用資源
Update得 ERROR黎又做唔到MIRROR
留名等睇生日集資禮物
不如招d fans去做啦,義工都大把人做,好過以家慢到喊
有幾多活動呀?

記者採訪已經唔係多 個ig sell 仔仔㗎,比啲heart好無
慢都好過冇你地班粉腸等下啦進步左架啦
error個ig 自己啲成員好似都有份update喎
有報道就算唔出個新post,都出個Story講下啦,係咪真係要讀3cred學下點用IG啊
有咩偶像有咩粉。(真係好得意•,2019)
斷章取義
姜濤生日會咪一樣,點樣抽無人知
之前抽完第一輪話有幾個報咗名但填錯資料,所以搵唔到,遲下會有後補,然後班糖再三追問先話無哂位,d位都唔知係咪又比哂自己友去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞