召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
真心唔覺用呢啲kol賣廣告會吸引人去買佢啲product囉
你話靚女都算
呢啲女真係毫無吸引力
上面有人講丁丁皮膚差
其實差我覺得冇乜嘢
因為如果暗瘡底化出嚟遮得好又啱膚質
我真係會比佢燒到想買
因為真係好難搵到又貼遮暇度高嘅粉底類產品
利申 暗瘡肌
但丁丁啲廣告/片全部都勁倒米
口就係咁讚
但事實出到嚟一撻撻又完全遮唔到啲印
好冇信服力見到都唔想買
希望佢好好磨練下自己嘅化妝技巧
同埋重要嘅係可唔可以唔好再賣咁多廣告其實真係好反感
話說我琴日係旺角見到佢
我覺得無其他絲講到咁肥
但眉眼同相一樣 好man
個下巴仔都好突出
好似大陸個大佬甜咁 皮膚差但化得好好睇
遮得晒d印又唔厚

又要post又要遮 我係佢條仔真係寧願佢唔好post 睇個牛油果公仔定睇人?戇撚鳩
其實陰唇都幾醒
見佢ig開始有全英文嘅短片教學
應該想做一個更具影響力嘅KOL
其他Youtuber/KOL仲係夾一两個英文生字係到扮緊野
雖然唔係中意佢
但佢幾有遠見
算啦呢個就...理得人姐
呢排睇左shishedo粉底個video, 佢講完我即刻熄左火, 幫我慳唔少冤枉錢
各位請幫這個無辜被人恐嚇的痴線西評評理!不要被這個山東大媽欺壓!我之前被這個人加了ig,我都識識地山東所以就好奇開始了對話....
這位ig號 : beauty_beggar_gossip 早前貼了幾個有關sue Ding 不和的post 出來,山東sue覺得對她不利就發以下的這封信俾呢個痴線西,逼佢道歉和刪除,最後仲要report人地的account到無左!(本人之前係佢同學,不過10幾年冇聯絡,覺得一d都唔出其!)

我都盡左力去搵呢個人發俾我既野但係佢acc無咗聯繫唔到佢!你係邊呀聖人?

好中肯
個大佬甜都真係好勁
睇住佢全素顏化到咁 直情鬼斧神工
老實講佢剪片係有心機
不過無論語氣 表情都好撚假
勁撚hard sell
好似全部都照住膳稿讀咁
餐餐都話係真心分享
同埋唔知係咪我多心啦
硬係覺得佢個background係抄蝦乾
佢拍得靚好多
絲打唔cap埋日期一陣佢又叫你對日期㗎啦
想講spoon新片
1:13 佢話冇女仔唔會唔中意too faced
到底要柒幾多鑊呀
我第一下都係諗起Karen

之前絲打話撞到佢助手企馬路幫佢影阻住哂張相出咗啦!
有冇人覺得Mihk個kitling真係好撚柒
化妝唔化妝都可以咁醜 特別喺嗰嘴

咁我又覺得樣衰都可以教人化妝既
本身樣衰化完好睇咗既話就有用
但呢個化完都係咁既樣
等我show 下個Chanel 先
嘩都抄到好足下喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞