召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
希望丁可欣 呃ki 同閪女人yanyan一齊收皮
笑波子哥哥、大J哥哥都要日日出片 ,班beauty begger可以影張相、出個po就得。諗起聶瞳寫文寫到個個讀者會估佢賣緊咩產品廣告,會拉落去睇吓自己估唔估到啱

其實無car seat真係好危險
Touchwood有咩意外成個b飛出去都似
https://youtu.be/QbjW5KufoGI
蝦公果下可能心諗會唔會係有迷你西芹或者一份份切左既買
見個老婆煮親都得幾舊咁小,怕唔問就賣翻去俾老婆話就唔好
點知問下又要俾個老婆出story數自己
做佢老公甚艱難
做佢老公真係唔可以亂講野
下下都比佢放上ig

Btw係少 少先係形容數量
老泥同崠 呢
就變熊貓乾 真係好慘
對住個港女老婆乜都話治癒乜都影一餐
為咗個feed飽飯都冇得食

個蝦乾以為自己煮得好勁嗰下先死
為咗顯得自己獨立知性 講到個老公成個港孩咁
其實佢地咁有錢冇理由呢d常識都冇
Csk試過溝我以前男朋友
叫我前度影佢放上story
我有圖 但post咗好易自爆
山雞真係好撚cheap好撚姣
女神又點會主動溝仔呢,呢d叫收兵咋
po上黎絲打,咪俾佢再禍害人間
咁岩#490又係講類似既野
csk個樣係旺角街頭是旦搵個好樣小小既都係 咁都做到beggar
呢d都唔關有無錢事啦 common sense黎
姣人男朋友真係等被天收啦
話緊你啊鄭山雞
樣又唔係靚,個格又賤過人
俾番少少自知之明啦八婆
小心你宜家個有錢男朋友都被人姣走
呢個世界有報應架

我諗其實無乜邊個痴線西想知個肥西minnie係咪處囉
成日扮姊妹情深好撚嘔心
咁平心而論

如果個kol係有個宣傳平台
個平台係佢自己慢慢經營
例如:十幾二十萬view 有班固定fans
台前 幕後佢又搞掂曬
唔係hea我地既 又做得好既
宣傳效益
真係分分鐘好過比一大筆錢d明星宣傳
唔想俾view佢,佢講左啲咩fact?
其實佢算好過個jade啦 講嘢真誠d 無咁扮
咁當然喇 點解我咁講
因為我做依行 知佢地收費
有啲雖然比好多人話 但好番到數 所以佢會值個個價
只係我打工嘅 望住成個過程 我就做到狗咁一個月先小小錢
難免覺得佢地好fat
影張相果d我有時候都會提子下
但真心佩服拍片自己後製果班
可能因為自己唔識剪唔識拍
全部一手包辦 仲要真係有人睇

但想知 如果佢地拍到9hea 又無乜人睇
d客係咪都好受落咖
基本上無講咩
認自己係崇洋同宜家唔係煙鏟個啲
但條片幾好笑
我都覺得係幾好笑
其實我幾鍾意minnie添 佢都算係眾多YouTube之中最唔扮嘢嗰個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞