召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
隻kelly戒指係佢個富貴fd babygirlo送 friendship ring 有錢到

又療癒啦佢
無化妝?
要出鏡好心就尊重下觀眾們執下個樣先啦
個樣好似抗癌病人
佢排牙好似就飛出黎咁
期待佢遲啲開個印尼話小教室
其實之前舊登都有好多人爆過佢d事跡 等我精選幾樣同大家回帶下

1. 女神p到自己白到反光,連條鐵都彎埋向佢致敬

2. 拜金女為咗晉身上流社會,淨係專痴有錢仔仲要勁濫,太多人講廢事cap,自己反去睇

3. 唔知是咪見白色裙透黑色lace底底present拎到a咁work,食過反尋味,點知用陰招都衰咗,不過係星島做花樽都幾好啊

搵人po出公海等世人認清佢真面目啦

credit to舊登一眾巴絲
俾個post你男朋友睇 睇清楚姣西真面目
安全帶同bb座椅??
今日星期日
工人姐姐扮靚靚同我去街

Bob叔不加入我地痴線西

Bob叔不如加入我地痴線西
呃ki姐咪再活係自己世界啦唔該
喱個story應該要@呃ki
Bob叔直線抽擊
仲有無其他YouTuber敢咁做
仲有佢係帶rolex錶
袋 錶 戒指 手鍊 一律唔曬唔tag唔答人
都幾大機會係假

以佢咁鍾意做ootd 會唔講出黎?
呃ki幾時面對bob叔姐
第一眼睇以爲係大爺 好似樣
男朋友叫我上連登勿認真 唔信之前人地話csk唔靚仲要話人個腦有問題 flavia男朋友又係好鍾意話人好大波
睇黎絲打你又靚又大波我男朋友自從睇完之前ptgf逐個捉之後,已經講少左好多ig女神,應該係幻想幻滅咗

bob叔
覺得老泥痴啲人都唔會耐 珍珍起碼都好似多啲frd 咁 好似babygirlo carmina 虰虰 minnie果啲 成日覺得老泥好似係kol界無咩frd 應該都無咩人鍾意佢咁撚作裝 某程度我自己覺得仲難頂過珍姐

利申:唔係吹奏陰唇 只係拎黎做個比較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞