召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike

諗返起南瓜個次
Beth 好少著大大個logo 個啲 多數都係袋同鞋
但覺得佢有修養 唔似jade 咁炫富
Spoonish你識條鐵
食多幾粒奇異果算啦
維他命c食多冇益
下面有人問佢幾時拍穿搭,蝦乾話要甩掉多餘脂肪先拍乜佢仲有多餘嘅脂肪咩,未甩之前已經成碌人乾咁,甩完會唔會由人乾level升級到木乃伊level
其實咁瘦都幾顯老,望落冇咩膠原蛋白
利申:嗰陣覺得啱啱開始拍yt嘅蝦乾幾靚幾pure,都幾鍾意佢,追咗一排依家不了
岩,成日賣廣告都唔寫明Ad
知唔知道點解片下面無得留言?
似自己關左留言功能多過YouTube唔俾留言
唔該曬絲打
事關我身體真係好差 見到啲人話可以增強免疫力真心有啲心動 雖然我知改善自己啲生活習慣會有用過靠supplement 但係改完都好似冇乜用咁 所以真係唔知點算好
我都身體好差好易累 但食呢啲好似又無乜用咁
最近想睇中醫調理下身體 有無絲打有睇過中醫調理身體 有無用
呃ki仲衰過mira
mira果d睇落起碼似超a貨
但呃ki果d睇落係似劣質淘寶貨
N1都冇打飛機反而火雞道具cty同蝦乾成日打日文好知性呀
春天濕氣重
涼茶唔好亂飲 個人提議睇中醫
冇時間煲可以考慮藥粉個啲
No 係youtube保護兒童條例
怕比人留言講佢就唔借另外開個post比人留言啦
係咪就咁入中醫鋪話想調理身體就得
蝦乾日文幾級 有一排見佢每日一日文
其實正正常常食生果同三餐均衡飲食已經好夠
再唔係就做運動 身體一定會變好
Supplement食多冇益
我成日見到涼茶鋪就飲五花茶 羅漢果

岩岩碌ig見到 做乜鳩
意思係佢扮high 個度
你係中學定大學同學個陣佢好似係城大校花

個鼻又整衰左
我就算日日食好多生果都係勁易病 最近先真係下定決心做運動 希望真係有用 唔該曬你啊
咁都留意到
我淨係見到佢塊面一撻撻
似化到面紅咁多過真紅咁
南瓜心地真係好差 整到個嘴咁都可以大大聲講話冇整 又唔回應同mk丁笑elaine單野

其實張相好唔掂 成個pose勁大媽
隻臭腳又放上張櫈到 都幾撚核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞