召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
之前唔係有人講csk都成日收禮物咩
講講下又冇左下文
莫明地覺得佢係咁多個ig女神入面最假
[img]https://na.cx/i/W3MDbos.png[/img]
老泥做咗咁多年人都ventolin puff都唔識用
講真佢又食煙又隊草都無嘢
聞下puff又好誇張咁

老泥做咗咁多年人都ventolin puff都唔識用
講真佢又食煙又隊草都無嘢
聞下puff又好誇張咁
同得大爺fd係咁上下質素
講真賣二手野最均真係Beth,H&M forever21都賣係咩事通常fast fashion唔係一係捐一係掉邊有人拎嚟賣嫁⋯⋯⋯⋯⋯⋯
啲衫好撚cheap 全部都係fast fashion同旺中款
搵咁多都要貪埋嗰一百幾十蚊
呢批衫見佢放咗幾次都未賣到
D衫好多都唔靚
Mango件吊帶話全新
但著到勁殘又巢晒咁既感覺
就算你著過都比D誠意燙下先啦
咁撚有心機搵人又自己影咁多套
賺死佢
平心而論
我唔信個個絲打都識咩係ventolin同正確使用方法

笑撚死人咩
呢件衫我之前係aeo買件全新嘅都只係$13X
而家佢買返黎著過仲要賣得貴過全新
有冇on9真係走去幫佢買啲二手衫
見到樓上啲post
特登去睇吓佢賣咩
fast fashion 都算
仲要係好騎呢好柒嘅款
送都唔要啊救命
佢叫呃ki姐呀,老泥係屎盤
全唔明點解呢個人可以以fashion blogger自居 仲要有公司肯sponsor果下先勁
好多人以為自己著得特別 有pattern嘅衫就代表係fashion 其實就好柒
同埋呃ki姐唔食煙 係佢老母同佢條仔食
點解mac 粉底年年影d 相都咁出事
d 色都係奇奇怪怪好近勁厚粉咁
仲要個個粉底都唔岩色

btw ig 是假acc
係mac揀d人炒晒車

好好地搵下明星仔影咪正常
Merry so對豆豉眼真係好樣衰
見到都唔開胃
做開CD-ROM,但係頭先無聊睇pkjenn ig

有似有鑽,佢幾時咁富貴
見佢冇close-up影過,係咪真嘢嚟
可能係租
我冇follow佢
睇你post以為介紹邊到買到依啲價錢合理既basic items
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞