召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
去左yaki ig問佢點睇bob叔又又又屌柒佢
佢選擇無視我平時屌下佢樣衰多紋身賣減肥餅佢就狗衝出黎 而家見親bob叔個名就深潛
個個都冇腦 基本安全意識都冇
中學時期已經係好mk 著旗袍都要整高條裙 (將條裙攝高係冷衫入面)
博出位果堆 一定唔係好pure好true囉 想嘔
佢真人好黑同腳粗 大小腿都幾粗下 同佢咁瘦既上身唔合比例
不過係堅高 我諗至少173-174到
唔明點解好多男仔話佢好靚可能男同女審美眼光唔同
但隻眼d魚尾紋再加上個吉死人既下巴+排牙飛出黎 唔覺佢好靚
似老鼠多d
btw好奇點解呃ki wong仲未收皮
真係社會既渣滓 又呃口靚妹錢 又教人唔好讀書
我諗佢應該都影響左唔小心智未成熟既妹妹仔
其實係咪收收地皮架喇 爆左舊餅d野
有咩依郁真係成個b飛出去都得喇
隔離個工人自己都未顧掂點湊b
咁有錢都唔搵人幫佢地搞,冇sponsor就唔用呀?
佢真人啲牙係咪都白到反光
呢種自推既手法咁似果個larine鄧月平老老77咖啡弄大把靚女,邊個會吹奏個賓妹出黎
上邊有個絲打話男朋友好迷佢,希望佢早日回頭是岸,認清山雞真面目
本身成個賓賓咁黑,加上有尊貴既經理人幫佢r到照牙sponsor嘛,同大爺成日都去照架,可惜皮膚冇得照,唯有死p爛p
我知係rose gold啊 冇特登搵rose gold相姐
Btw Hermes high jewelry 唔會用銀架 得fashion jewelry先係palladium plated high jewelry (包括呢隻Kelly ring) 都係white gold

覺得咁笑仲靚
山嬌大學果陣已經唔好朵
仲要因為intern畀人喺後面講

利申 同U 大過佢 唔知太多
呢個男仔咁似屎盆男朋友牛油果嘅
[/quote][/quote]

我是咪有病 我係絲
睇完條片覺得佢好sweet
利申:都follow左佢3年 一直覺得佢好靚
知道佢咁拜金好失望
牛油果冇咁靚仔
如果唔係一早出咗鏡 俾屎盆po咗出嚟啦
覺得佢未到醜 普通女仔樣
(利申未見過真人 幾黑幾拜金評論唔到)
但唔明一個零出品嘅人點解可以有manager 仲有sponsor收
Flavia youtube條新片見返屎盆ex 真係靚仔過依家件牛油果幾億倍 難怪牛油果先生要一路被遮

問完問題比yaki wong block撚左
使咩葡萄佢 賺埋啲陰質錢
係咪就係因為洗橫手都入唔到1st choice 電視台,局住入成報做
其實真係幾7下,反個intern都要做到咁cheap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞