召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
其實我有食開,但食supplements唔會話食幾日就有效,我都差唔多食左大半樽先開始覺得皮膚好左,你可以google下,其實都幾多人試過
好撚明顯係廣告啦
條affiliate link 你一禁過 即使以家買定之後買
虰虰都有錢收 唔好咁傻豬
大家唔好禁入去d affiliate link
好奇一問 非打手
如果絲打真係因為睇左佢介紹吸引到想買
佢有錢收返有咩問題絲打應該唔會因爲佢有錢收而比貴左?
如果你覺得佢介紹吸引想買 覺得比錢佢賺冇問題咪㩒入去囉
自己覺得ok 佢介紹得好 冇問題咪得
不過到時就唔好怨點解佢地成日收到試用喇
如果佢係為錢暗着良心講好用呢
其實佢唔係樣衰
不過個feel真係好mk
用名牌會令人覺得佢係用a貨果類人
個眼袋⋯同個樣好老 好似呀姐佢幾歲
如果你真係想身體同皮膚好啲可以試下改變自己日常生活習慣 始終依賴supplement唔係幾好
同意
個個都食supplement就搞掂 唔洗良好生活習慣個個都長命百歲啦
你食supplement 同時,環境、心理、生活習慣、飲食 種種原因影響你身體
而且呢啲factors每個人都有唔同影響,佢有效唔代表你都有一樣效果。

最重要係...虰虰食咗大半樽都爛面,勁厚粉都遮唔到重要重手P圖,真係唔明佢點解sell到你
可能佢倒咗大半樽同你講有效呢
係咪連10秒都唔可以攞黎proofread
見到蝦乾特登要人估佢做左乜,肯定比佢乞到免費紋眉同紋眼線,之後又想扮真心推介啦

蝦乾好似自從每逢開live之後俾大量痴線西入去狂串佢之後就無再開過live
咁比著正常人都唔開啦
好醜又唔算 但係都絕對同靚扯唔上關係
最大問題係佢覺得自己好靚好有sense
有幾lone呀睇過
Too Faced

究竟一本解憂雜貨店要睇幾耐 仲話要睇日語原著 真係好文青

點解又要用一樣technique
上個post我都有講
Google過丁丁成日推既supplements
食得多對人體唔好
都話山雞有mon post
被人話冇波又冇蘿,就即刻po張低胸相,見你夾到咁都等你辛苦
p到條頸都怪怪地

呢d先係你既真面目啊菠蘿雞

Mingsze煮野食仲有心機過alicehaha alice成日想扮賢淑 但有d野真係冇就冇 唔係話扮就扮到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞