召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
其實呢個post 講野都唔應該有咩rules
只要bug 唔到人
講下個人對佢觀感有咩問題

Assume 我地話某YouTuber份人 materialistic 左反感左
冇問題喎 我覺得

個人喜惡 都要有基準?
咪係,上連登都咁多制肘
個隻mira都係啦,唔知做乜咁受歡迎發到買晒名牌袋咁。但ig睇相d袋同佢完全唔襯,點睇都係一個肥mk妹咩住個a貨
因為佢哋好多根本唔識襯
為咗畀人知所以唔係買經典款就係大大個logo
一成不變都還好最慘係襯唔起
有啲名牌產品真係要人襯衫 唔係衫襯人
冇身材又冇fashion sense
最諷刺佢哋竟然係Beauty blogger
咁嘅化妝技巧咁嘅fashion知識對唔對得住Beauty blogger呢嗰名
宜家望一望佢d相張張都at least有一樣係名牌 不過mira既核突程度比spoon pkj個d更甚三條友都有gucci belt但mira完全係襯到九唔撚搭八
Liz囉 之前睇過唔知邊條片佢有話過自己唔係太好名牌之類 其實我覺得搵到錢偶爾獎勵下自己無問題 不過而家好多都撻到周身名牌 mira就真係着起龍袍都唔似太子
幫美圖獸獸賣廣告都得既
佢個雙眼皮同條眉係冇距離

其實佢知唔知自己真係好樣衰?
想知邊條片
我都覺佢真係好撚樣衰 成個巫婆咁都做到KOL
佢個樣點P都係醜 唯有P下d手手腳腳呃下自己其實自己好瘦
男人得黎 仲要係雙眼無神 好空洞
啲五官分別都好大 group埋一齊覺得好逼咁
認真 佢不如睇下心理醫生
又以為自己係Tina 阿sa 又以為全港都識佢
不過真係唔太敢係到評價Liz/推薦佢處於中等水平好易有反效果 一嚟呢到for追擊begger 讚佢會有打手之嫌 二嚟佢定位又唔算beauty blogger 雖然我自己幾鐘意睇佢嘅片 但係佢有啲位又真係爭唔落
佢好有自信 好自戀架
讀書時期已經覺得自己係做明星主播既材料

利申:相處過
佢咁識諗, 應該會拎啲錢投資多過拎去買名牌
佢仲要好撚有自信以為自己好索
對佢既印象就係行山都要濃妝 同chok條波罅出黎po ig
周柏文嗰陣係咪鬼掩眼先同佢一齊
Sorry睇前面唔小心like撚錯左你
高產量嘅屎不了 仲要係個間垃圾world youtuber傳銷狗
唔撚係啊啲自信邊個比佢
佢排牙 扮疆屍一流
心郁郁想試 但佢成日講
好怕係廣告
唔講liz之前扮自購嗰啲野
佢真係算識諗真係世界女 雖然而家啲片真係幾悶吓
同埋其實好多真係搵到或者本身有錢嘅都唔會咁showoff佢地可能輕輕帶過吓就算
睇beth個chanel haul都睇得好舒服 可能佢本身個人真係好有貴氣襯得起 唔會好似呃ki姐咁著上身好似成身A貨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞