召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
因為佢次次都搵隻牛油果遮住條仔個弱智樣
頭先ig見到mk ding po左條用ga cushion既片
皮膚真係超差,用乜都冇用
格勒底同上手臂個位D肉好似好鬆...
呢張相我第一眼望唔知點解覺得好似賓賓
我見到佢都叫佢男朋友做牛油果 想知條仔點解會叫牛油果定佢英文名叫Avocado?
可能廠商專登嘅呢 護膚品搵佢sell就冇用啫 粉底搵佢sell大賣

個cm
就咁睇覺得佢似係做中介昆水個種
之前youtuber school佢已經有哂前科
好慘 明明係想問有冇人想參加
結果比人話肥
佢d片有p過執過既
近睇或者睇真人應該係炒晒車
幾厚既粉應該都遮唔到
佢中意食牛油果掛
我開頭仲以為係痴線西改 心諗應該唔會叫自己牛油果咁柒掛
塊面化咁白
岩岩多手睇佢ig,佢好似有D 55身
佢d相張張打曬燈再p到白一白
其實佢d兵仔有冇提過山雞兩截色
做戲做全套啦菠蘿
冇咁白就咪學人買咁白既粉底啦,不過菠蘿聲稱唔化妝好pure true既,可能咁啱個身曬黑左姐
白到反光了

想像唔到你真人塊面同個身差幾遠
有一期班女叫自己做咖啡七弄 (因為有7個人)
其實我真係唔明點解佢可以撈埋beauty
講真做得beauty blogger你一係有樣畀人睇 一係有skills教人
佢樣又冇化妝技巧又冇 完全唔知賣點係邊
但係依然收一大堆試用
我屌你老母
荃灣見過真人
塊臉有凹凸印,皮膚勁差
真人望落唔係好高
有冇人好驚見到呢啲上唇咁薄嘅人
覺得好奇怪
好似無嘴唇咁
點解要張開腿好醜怪
比一般女仔佢係高,但唔係平時啲相咁高
同埋佢化妝前後真係差好遠
真心好佩服
賓穎
呢樣真!
我讀HD個陣咖啡弄岩岩開 我班有個女仔係第一批既咖啡弄part time 佢覺得自己好靚返到咖啡弄好威
因為個時咖啡弄岩岩開 所以都要排好耐隊先有得食 唯有痴住個女仔睇下佢有無得幫我地hold枱
佢就真係以為自己好受歡迎好靚女 成日點我地幫佢買早餐留位
最後覺得佢有自信到痴痴地就無一齊玩
我見有班叫七公主 唔知係咪同一班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞