召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
但個Jessie au都冇乜嘢可以俾佢痴到
大爺多佢成七萬followers 喎
不過兩個都一擔擔
csk佢中學時候已經係出名果d 已經好多仔
個樣同ig相冇咩分別
不過真人隻腳係真心好粗
另外港姐陳曉華同佢中學已經好frd
以前惡到仆街成日屌人男人聲又勁粗魯 不過聽人講佢好似幾nice
絲打你個名
屌 你唔講都唔覺
我係鐘意Disney個Alice唔係知性療癒女Alice
屌 你唔講都唔覺
我係鐘意Disney個Alice唔係知性療癒女Alice

見到佢個樣就真係以為撞鬼
Btw覺得佢同後面個石像表情好似
其實液體通常用cup/ml 黎做單位
仲有好心佢要教人用yeast 整麵包就提人yeast 同salt 唔可以有直接接觸
如果唔係個包發唔起架
佢係咪以為用機就乜9都dump曬落去就得
要教人又教唔足
見佢隻love bracelet 同 juste un clou 冇close-up咁影過
屌真係睇唔過眼
好人好姐啲表達能力差到咁?
乜柒都話療癒 翻去幼稚園再讀過啦

上一個po見到佢個死人麵包recipe已經好撚忟
淨係識講乜野好高 很軟
ig 啲 caption 十足十小朋友學造句咁

呢樣很xx 個樣很xx 再加埋燒麵包同記憶點
俾佢以前中文老師見到會唔會即刻暈撚左係到

英文唔好都算 中文都係咁點搞呀佢
學多兩個形容詞先學人做kol啦
買個爛鬼麵包機 整舊毫無技巧可言既包就打曬飛機咁
俾你出到複雜少少既食譜仲唔講到下年?
講漏左 最大問題係成篇野打到小朋友寫日記咁
最尾差一句:
「我諗聽日一定會更加開心既姐,係咪呀,哈姆太郎?」就做得小露喇 (但小露仲靚過佢)
我唔理佢係吹奏定真心分享,但我一睇到個post,讀埋個caption就唔開胃,一啲想去既意欲都冇
哈姆太郎笑撚左
都唔明佢咁都有助手
好心有助手就一齊諗下打咩caption啦
2條友加埋都淨係識療癒
佢d相影到佢對腳超瘦又長
不過拉到個人相相似米8咁
溫泉蛋很健康
人地好proud of 自己笑到見牙唔見眼既笑容架 真心唔明點解要me到隻眼咁
平心而論既 上面絲打都話佢係高既 但個格賤呢 姣西格又要扮純 有咁多禮物收佢真係要多謝佢經理人
男朋友好鍾意佢話佢好pure好正
個鼻好似蒜頭咁大 仲有啲哨牙
仲有阿滴

Cty 果啲 唔洗再買like喇
啲pr都唔洗搵三唔識七嘅”kol” 派產品 用like數黎換錢
豬閪八格終於忍唔住幫ig轉定位,等班想呃like嘅人回歸fb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞