召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
咩企喺咩位置講呀
都唔知你噏乜
總之我就覆你果句:咁就代表你可以睇唔起佢父母?
1. 我睇唔睇得起又點, 佢係我老豆老母咩
但佢都覺得自己父母認衰佢就係賤格
2. 我的確唔覺得人人平等, 社會好明顯係有階級, 到你唔認咩,咪咁天真啦 李嘉誠同街邊掃垃圾果個唔通一樣
算啦,我諗佢父母都唔知山雞唔認自己之餘仲要對住人地男朋友都咁撚姣,為左釣金龜咩都做得出
禍不及家人,我地集中番啊山雞菠蘿吧啦
佢好似都係有post呀媽出黎,呀妹都少左
之前個契爺契媽好似去左旅行後都消失左係佢ig
係呀, 社會階層唔同, 人人唔平等
但都開脫唔到你低裝到笑人父母學歷低、改名差架喎
痴鬼線 改個名都可以話人父母學歷低 有錢人改啲名又有幾高尚
利申:唔撚知邊個山雞
邊度睇到佢搵人扮呀爸呀媽?
口口
呢個係真老母定假老母
呢個應該係真,個樣都似既
同唔知關佢哋咩事咁 D死港女真係好撚惡頂
想知邊個ig post有佢契爺契媽?想睇佢打咩
睇字都覺得佢又自大又閪
唔知以為佢識人父母 講到人地又窮又無文化
自己出去開新po講人地父母窮啦 呢個po唔係講kol架咩?痴線西有冇咁得閒 追擊埋人地父母窮
係呀入得呢個post個個都應該要企係道德高地同埋只可以對事不對人,重有千祈唔可以八卦
個個咩山雞邊撚個嚟架,唔識嘅都可以講咁多頁

扮乜嘢黎m先爆痘 佢以前已經咁多痘啦
收唔多試用同sponsor treatment啲皮膚都無好過
依張相咩事 對眼未訓醒啊
屌做乜個個負評我姐,係呀嘛痴線西唔可以批評人嫁,只可以以事論事,話屎盤豆豉眼個d呀,叫pkj做大陰唇個d呀全部都要落地獄
痴撚線張相咁都出得街 咁都收貨?
我唔知佢鍾意韓國定台灣 我淨係知佢不斷踩港正垃圾樣又唔靚技巧又冇就咪撚撈埋beauty啦 你良心過唔過意得去呀
話你呀死肥婆
吓?你打出黎唔覺有問題架?唔以事論事,唔通自己作野出黎老屈人?樣衰係事實,眼細係事實,你想講咪講,無話唔批評得
覺得鄭珊嬌個名好娘,照直講無問題,但係請問點樣單憑個名就斷定到人地父母無文化
呢個po唔係攞黎追擊beggar咩?唔應該集中講返佢地?
人地父母唔係公眾人物,無做錯事,普通人一個,有個咁既女已經慘,改個名都要比人踩
其實佢應該去睇皮膚科醫生
Hi 豬豬
有個咁嘅女已經慘你唔講又自可 一講真係覺得佢哋幾慘生完個女唔認自己都算 仲因為個女搞到自己畀人鬧
已經block咗個條友
咁幼稚無品嘅人真係溝通唔到
從來唔會攻擊d begger嘅樣、衣著同家人
樣衰都係事實你講出黎咁樣人身攻擊人都唔覺得有問題喎算啦你地點話點好我不嬲中意講乜就講乜,唔會好似d人咁自己中意批評人既時候就攻擊人,唔中意既時候就話人做乜講人父母

利申一句山雞既討論都無加入過,唔知佢邊位,亦唔知邊個帶起呢個話題先只係覺得珊嬌個名的確無文化水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞