召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
路人?
上年定唔知幾時
有排有人連續開post唱佢男友偷食
同時間吹奏正印又靚又大波
個期上哂熱門
後尾啲絲踢爆左開post唱佢男友偷食係kayanyanc本人
個會員acc叫唔知咩大爺
所以大家都叫左佢做大爺

我都極懷疑佢人格分裂
一方面又上網唱佢男友偷食
踢走左ck之後好快就同返隻賤男曬恩愛
我記得啦
有膽叫我大爺
嗰陣做緊cd-rom冇留意
search咩可以搵到個偷食post呀
想睇kayanyanc 吹奏自己/唱佢男朋我偷食搏同情既就search佢username 有膽叫我大爺

如果想睇佢點樣比人踢爆係自己吹奏自己就睇痴線西(18)或者google Mac聚光cushion post
明明自己先係偷食果個反轉槍頭話人

Spoon姐 4月8號出張相sell Dior
4月18號出條片話唔係廣告?

明明就sell同色號碼個支唇膏💄
佢係咪打咩都要有錯字
就好次
庚仔不嬲都咁假
咪又係想討好個PR下次送多啲俾佢/搵佢出event
佢唔打最後嗰句都冇咁嬲打 依家講到好似自己真心分享咁 使唔使多謝你呀臭庚
喺佢心目中有錢落袋嗰啲先至係叫sponsor/廣告 呢啲淨係送product嘅叫私心分享 庚姐真係慷慨
屌 賊仔丁可欣近日不停post野試水溫
人地屌佢既comment一律無視
支持既就like 真係好撚無恥 好嬲
根本佢就唔捨得離開呢行 想做下明星仔收下廣告
希望各位痴線西可以幫幫手 每次佢update ig都留個言 提下大家呢條賊婆有幾仆街
如果佢咁都翻到身真係痴撚線

二手都咁貴 呢個價錢我唔洗買二手啦下話
佢覺得自己著過會值錢啲
有啲價錢算合理既 但overall都偏貴囉 二手!係二手架咋!CLS
呢啲brand咋喎
比多十零廿蚊可以買到全身啦
仲未計郵費之類 又要等
不如直接去買啦
全新*
死乞衣,我去買全新唔好,真係CLS
笑左,著過上新影相都叫全新

同埋佢個雀班妝咩料,真係醜人多八怪
原來新post開係潮流台 搵左好耐
著過都叫全新
救命好羞家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞