召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
個咀都未搽好。。。
唔係佢契爺契媽呢?果時好似仲一齊去泰國
仲要放大到雞乸咁大隻字
點解咁嘅人會無啦啦識到有錢仔出身又唔好本來唔識 成績又唔好入唔到好u 樣又唔好唔會一下attract到人 到底咁冇交集嘅兩樣嘢點解會meet到
都幾痴線, 為咗洗底入豪門, 認契爺契媽認到擺上ig嗌爹地媽咪
之前有絲打爆過好似本身住東涌公屋
唔係對公屋有偏見,只不過見佢拍D咩起身要用咩咩咩護膚品/化妝品,好似係酒店房拍咁
因為本身唔識佢係邊個, 特登去search即係佢係銅鑼灣咖啡弄做part time被人話係女神而紅? 即係N年前台灣嗰個豆花妹咁? 呢啲99.9%係本身簽咗公司, 突登幫佢做新聞架喎
最想佢收皮,完全厚臉皮到爆,死返出黎黎搏人唔記得佢啲cheap野,縮返入你老母個西到啦欣欣姐
山雞由中學開始就一直痴有錢人,痴下又姣下再加上招牌老鼠笑,願望達成容乜易啊佢d有錢朋友又幾好人肯包容佢
佢D朋友有冇錢唔知,但見佢同襯都係樣ok既人
東涌公屋 真係好痴線
唔知佢有冇交稅呢,住公屋好似有入息上限
原來山雞既貴氣係黎自假父母同假屋企
唔知仲有咩係假既呢

不過佢咁既料都夠膽死出六七千一個post
(宜家可能成皮)
租間酒店房濕濕碎啦
又或者係好有貴氣又聲稱自己冇拍拖既山雞同有錢仔死嗲爛嗲,嗲反黎都唔出奇既
乜世界咁多有錢人㗎咩竟然比佢喺中學遇到
咁又真係幾多不過唔明點解俾佢痴到
好想講 有d kol拍條片
已經你4個甚至6個月嘅人工
不嬲都收得埋
以前係街撞過佢比條仔攬住咁行
但從來無公開過
印象中對上一個公開係個mix既仲要細過佢既男仔
咪係囉 有啲真係就咁影張相
copy返PR比佢既稿 有錢收又有product
到底我咁辛苦返工自己買 係為乜
講多少少個夢啊不如
果個真係好男仔啦 佢同個女仔係咪又係扮friend啊
唔知點解覺得佢好有賓穎feel
又黑又姣
屌入面有無青瓜同玉子架
山雞成日扮單車身
佢成日講話自己幫朋友做中介,然後自己冇拖拍wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞