召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike

100% Match
係咪得我覺得長頸族嗰張好似spoon
乜城大無女到咁呀
中醫都好人夾人
我4年前左右爆濕疹去左睇成千銀一次5日藥嘅皮膚科中醫
食到我嗰排明明暑假好熱,開冷氣開到最高溫度最細風都話凍,連我自己都食中藥食到好唔妥,之後濕疹隱定返就無再睇。
當然我戒口戒到好清每日食烚豬米粉菜心,食左四個幾月。

依排又有濕疹又調理,今次依個中醫好有心機
幫我把脈,針灸,調理埋身體
話我外熱內寒,一味清熱係無用,飲涼茶都無用
學西醫講就係我免疫系統唔好
好好多!所以中醫都要試?我又唔敢講係試
但真係要人夾人
sorry for 1999
佢成日吹奏自己d 人話佢似akb 48 板野友美
校花就無聽過
有搞上莊既野
佢成日自信爆棚
想做model 個d
樣唔係算差既 真人
但棚牙難頂
仲要成日show
佢好想出位
如果唔係點會參加真人show

利申;大學時期識
Marcosgeography
唔好問喇
好撚好笑屌
條垃圾搵哂私補都仲讀緊n4,之前仲好意思開live分享讀日文心得

呢篇英文睇到好尷尬
小學學嘅英文寫作技巧全部實戰一次咁
本身我都有睇開時中醫 我去睇下先
唔騎劫個post

多謝咁詳細回我
其實係咪絲打禁錯translation個掣我禁完之後段英文係同絲打cap出黎既一樣
因為應該係絲打㩒錯咗see translation, 先誤會左出post條友, 佢本身真係中文黎

我連自己禁咗translate都唔知
Sorry Anthe自膠
嘩屌 平時d相p到咁瘦
真人咁大隻 佢好唔好意思呀
獻醜不如藏拙
唔係笑9佢英文差 但無論d句式用詞都錯撚晒
最後仲tag埋間酒店 呢d世界級英文水準 真係見到都覺得好撚失禮
Milkshake control = milkshake控?
炒車啦絲打
個位絲唔小心禁左see translation
Although ... But...
人人體質唔同
睇一次中醫再了解自己體質係乜再食返對應既野調理身體
成日好攰有d人係身體濕得濟 要飲去濕茶提神
btw 係中醫到做過天炙鼻敏感好返9成
我自己之前身體好差好易攰
食multiple vitamin有改善到
d KOL介紹個d藥可能好吸引
但最好自己上網查返資料睇下邊隻適合自己啦

利申: 日日有個藥盒食幾款健康supplement
我成日都好易攰 同易
頭痛 一天氣焗就頭痛
但食supplement無乜用咁
所以先想睇中醫
Ielts狗
人地ig果篇中文字嚟咖喎⋯⋯
你點睇到係英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞