召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike

個after濛到咁想點
勁唔鍾意Mira 好撚自戀
叫得阿嬌一係就係五六十年代d阿婆,一係就父母都係大陸落黎
真係覺得佢好嘔心,係咪學台灣個雅勻叫自己啲followers做仙女。同埋要beg就唔該大方啲hash tag,佢咁做只會令人反感
我以為我個mon污糟左濛到
嬌姐我公司個清潔呀姐都係嬌姐
有mon post
佢擺明有mon post la hihi 仙女,從來呢啲野都係講清楚架啦,唔大大隻利申人地點知啊,出黎beg都要識玩先得架
睇番佢之前d 自購d hashtag 都的確係細細粒字
但一定無琴日咁細囉
但我唔覺得Mira真係咁鍾意韓國
佢個心好似一早飛咗去台灣
鄭珊嬌?
一直都以為csk叫珊僑
原來叫珊嬌佢個名真係好難聽好難聽呀
其實唔明點解好地地要攻擊人地父母
發夢知道以前銅記個間嘅台灣經理,專請靚女,又成日開p,都唔知同班女有咩關係
得罪講句, 屌還屌, 唔使鬧埋人地阿爸阿媽嘛? 個女已經為嫁入豪門, 認契爸契媽, 仲要被呢度啲人話埋學歷低、改名差?
唔緊要啦大家,唔好嚇走新絲打...我諗只係好多無追開post嘅,應該以為我地痴線西以前有討論過,所以問下姐...

同意以後d post可以置頂講呢句嘅
我係佢本人我就會好似下面comment咁遮樣喇
最睇唔起佢父母係佢自己下話
咩人會揾其他人扮自己父母呀?!珊嬌覺得佢地好唔見得人?
吓, 咁就代表你可以睇唔起佢父母?
個豆豆訪問串嘉賓得中五學歷, 都被森美屌啦
我睇唔睇起佢關你叉事咩
我就唔係偽善撚黎既
我講唔出咩新移民廢老都係人之類嗰d嘔心野
出身差扮千金釣金龜
係好女仔幫父母執下個look帶出黎啦
吓, 即係以後要話埋人地老豆老母先唔係偽善撚呀?
如果你都睇唔起佢父母,
咁你又企喺咩位置話佢公屋妹洗底入豪門?
都好唔consistent吓喎?
我覺得呢條女誇張, 係因為佢連ig公開父母都契返嚟,
所有光鮮亮麗嘅一面都好似做戲咁,
仲假過班明星
咁個名又唔係佢自己改,點解要笑人個名

再者佢父母係kol?有乞sponsor?有呃人錢?犯左法?最多係唔識教女啫,有必要鬧埋人地屋企人咩?2019年都仲用連坐法

利申 完全唔撚知佢乜水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞