召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
有乜可能個bb唔坐car seat仲要坐中間位?
咁簡單安全意識都無
人生正係得影相?
其實無咪無囉
一係買假野一係租返黎再唔係借完唔還
又唔係自己既 又怕比人發現
一身名牌真係優越感多啲咩?
你話自己搵錢自己買 俾你曬命下有乜所謂
我唸yaki會話 我好尊重我自己 學歷低唔代表我尊重我自己
公園唱歌大陸同閪款
佢條眼線同條眉想點
呃ki 駁唔到只好默默留下負皮
唔係pkj打手,不過人哋曬名牌又話佢cheap底有一兩樣名牌就係咁曬,低調啲唔show呢又話佢一哋係假嘢,無論點都有位入做佢
唔係pkj打手,不過人哋曬名牌又話佢cheap底有一兩樣名牌就係咁曬,低調啲唔show呢又話佢哋係假嘢,無論點都有位入做佢
就係因為佢冇任何review而收到好多禮物
中學成日比人叫鄭山雞
譚杏藍仆街死啦
推到你冚家死為止
viu點解會俾佢拍架
影衰晒
viu tv仲搵火雞姐
山雞
佢不勞而獲得黎仲要幫自己搵埋經理人呢下先最好笑
而且姣西格又要扮曬pure true真係好令人作嘔
舊有火雞姐 今有山雞姐
希望女神下㳄記得p白埋自己個underarm啦
咁冇貴氣有錢仔唔鍾意架嘛
一陣又要出番黎再釣過金龜就好笑
定想r sponsor 脫毛呢

呃ki實喺屋企嬲到lur地

天拿有新仔?
呃ki嘅人生閱歷係咪呃要人滾水淥大陸con,同宣傳無牌醫美中心後,可以無事繼續氹人買佢啲餅?
絲打做乜咁深怨恨啊
Jade 都係咁 成日覺得佢唔比個女坐car seat好危險
佢好似係當年喺咖啡弄返工俾人貼上高登之後上位?
呃ki姐人生閱歷緊係豐富首先係靠滾水淥con一夜成名 仲要因此名聲大噪 吸引更多妹妹fans
然後就整容整到個靚靚硬淨立體下巴仔
依加就賣19餅賣到搬大屋
我諗bob叔都未經歷過咁精彩既人生 長期俾人追擊都依然打不死
唔怕生壞命,最怕改錯名
不學無術既呃ki完美咁演繹左呢句說話既意思
連個名都反映左佢成世人都靜係識靠偷呃拐騙黎維生
仲要細個做坐枱 真係唔係人人有呢啲閱歷呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞