召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
唔係醜但係普通到旺角一個招牌跌落嚟都死一打
同埋都係好似一隻老鼠
傻既,模邊有咁多禮物收
你諗下你坐係屋企咩都唔洗做就有包色唇膏啊,護膚品啊乜乜乜自動送去你屋企
收到就好似淘寶咁影張相,打個thanks再paste學番hr段product info落去
有禮物收又有錢收

推到班姣西乞衣收皮
咪同呀港姐一模一樣 扮聲最叻 最好扮到一世啦
本身鍾意睇佢哋
依家已經unsubscribe 曬
死仆街 垃圾都不如 死畜生死廢青
一次拍片講sp 一次撚觀眾扮煽情
都仲有班無腦嘅人睇同支持 成班都係唔死都無用
睇佢到底有咩意義 mk睇mk先會覺得有共嗚同搞笑
睇班乞衣廢片 無參考價值 我都至少知有咩brand出新product
佢呢 先係真心物以類聚 死廢柴睇死廢柴
山雞姐完美示範咩叫乞食最高境界
review?想太多了
連多謝都唔洗啊,咁又係既,應該係hr多謝番你收錢收禮物幫佢出po就真
畫個心心咪俾你睇,你咪執到囉
人哋就家醜不出外傳
佢就成日數自己嘅老公都唔知為乜
佢已經唔係第一次咁做
之前SP件事 話咩做錯左
道歉曬
之後比人發現佢del撚左個post
佢就咁一句
嗰個道歉相 令到我個ig排版唔靚
就del左

今次 又係勁誠懇道歉
過2日又del
話咩
其實要知道嘅人都知道晒我道左歉
咩要keep住向前先係人生態度

如你收皮啦 好唔知醜啊真係
其實真心唔靚
五官又唔標緻又黑總有人中意既 真係百貨應百客
完全唔知邊個黎
Same
唔係你地講,完全無睇過
但條片除左扮真情性懶cute之外,就淨係覺得好一般
庚庚係咪又要block人哋人哋賣開美白廣告㗎!邊到又黑又黃喎
平時都唔會點留意佢
不過佢十個有八個講佢老公既post都好似串佢老公咁
然後再兜個圈讚自己廚藝咁
好慘(佢老公)
一般貨色
幾靚仔
有朋友做pr 話一兩年前csk都收4000定5000出一個post 到底憑咩

丁丁幾時同pkjenn fd左架
蝦乾次次煮嘢都咁細碟
魚蛋都得個幾粒兩條友食
佢老公梗係嚇親啦 個老婆次次煮嘢都得個幾粒仔 咁大棵佢地分分鐘食十餐
佢兩個之前好似一齊inside joke架喎
痴撚線,佢出3個post分分鐘等於佢打一個月工了

我當佢係天生姣西格改唔到啊
大佬你收得人錢都要做番d嘢啊
打個卡就算想點啊
不過你痴開有錢仔又點會知搵錢有幾辛苦啊
出多幾個post真係可以山雞變鳳凰了
佢早兩年仲成日post佢個妹出黎
肉丸
唔係想攻擊佢屋企人,但點解佢兩個冇一忽似樣
之前有絲打爆話佢po左張相摟住對中年夫婦叫曬爸爸媽媽
但果pair根本唔係佢真父母
山雞姐係咪因為要塑造貴氣形象,連老豆老母都要搵d上得鏡既黎扮

真係同屎盤好似
仲要都係文盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞