召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
個頭係咪獨立p上去? 條頸嚇死人咩山雞
佢係P左鎖骨位?咁長條頸
已經落到手爭位
難怪之前live個陣問佢dse定al都唔敢答
成本野兩個幾鐘都睇完講到睇左10幾頁好似就顯得好文青咁 睇左10幾頁都要開個post黎打飛機 咁佢睇完成本要po幾耐 可能又係寫「睇完真係好療癒啊」
佢個樣咁老,似係ce
佢打啲野真係好on9 啲形容多咗就顯得作狀
俾人吊住尾 講自己心情無起伏已經奇怪
無起伏咁佢打出嚟做乜
好心佢咁墮就咪學人拎出黎曬啦
冇咁大個頭又要戴咁大頂帽
最後後又要p到自己騎騎呢呢咁
對波又細又墮就收番埋啦
可能佢想學佢朋友mk港姐咁
覺得頸越長越靚

match
你唔好話佢似陳凱琳呀
佢又打飛機㗎啦
我唔係好明咩叫張力十足
佢啲感受好夾硬搵啲好pro嘅字寫落去
文青係浸出嚟㗎 解憂雜貨店都睇咁耐 重想知性美
其實我本身覺得蝦乾幾靚,不過睇完痴線西之後成日望到蝦乾啲相就不期然諗起佢排牙...
覺得bethni 都好有心 睇得出真係有做功課
好心推介比viewers 好用嘅產品
唔好用嘅佢真係會直接話唔好用
賣翻pr啲gift 價錢幾公道 仲比入揀捐錢去saa hkdr
利申 非打手
初初睇覺得佢個樣唔算好靚 但係一路睇覺得佢嗰種氣質同埋修養令到人望落去好舒服
希望佢唔好變質
一開始會覺得佢個嘴都幾大
不過的確睇片唔怕佢只係為賣廣告而讚好
依家做左媽媽 更加覺得佢好有貴婦 優雅氣質既感覺
beth同 Elaine 本身有錢女都唔好好似佢地咁成身logo就以為好fashion 好貴婦好有style 。
呃ki就算喇著起龍袍都唔似太子
食過真係有用不過要長食先白,不過唔一定要買跟佢買。搵返同類型既一樣有效。
我嗰時有配合vitamin C同飲檸水
羊羊好cute
年紀輕輕做媽媽真係唔容易
見佢準備佢生日飯俾羊羊都好有心思
日文又係N1,無攞黎打飛機仲分享自己點學好日文
都幾鐘意佢既
如果唔好次次小背心上鏡就更好啦

庚姐話佢好緊張呀 所以叫我地做peachies
想知係咪真係可以增強免疫力同改善敏感情況
佢住我附近 成日見到佢同羊羊
不過佢成日賣廣告唔講明
但湊女真係好有心機
同埋好多人話佢女學野慢佢都唔擔心
做媽媽黎講好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞