召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
點解呢條友仲生存緊
片又冇 成隻打不死小強咁
其實咪就係一間普通cafe點解咁有優越感
開咗鋪
有絲打話佢55身,所以突登又睇下山雞ig
為左保護佢妹妹肉丸,淨係cap菠蘿出黎

都講話佢只要一被人拍片就見真章
吉死人下巴?
雪白肌膚?
43吋大長腿?
媽啊我好混亂

加送山雞姣西樣,佢係lkf就係呢d樣架啦
點搵
佢ig story有d擺左係profile到架
不過唔知會唔會好快del lu
唔知佢邊個
但個樣個look都咁蝗味
支那山區女神?
Beth有二手野IG shop?

我絕對唔係打手,但我想講你老味我就幾千幾千咁買,條女就成set咁收都算。佢個thanks clarins啲利申tag整到鬼死咁細,心虛啦即係。仲要叫佢啲followers做小仙女,屌
真係好似暗星 不如開班教人p相
山雞果然跟得好貼
琴日話佢收禮物多謝都冇句,淨係得個心心
今日醒目啦,除左心心仲送多句thank you
唔知佢會點樣好pure好ture咁carry呢件性感小背心呢

菠蘿今日有禮物收所以好開心
最近開埋youtube 之前已經一路話練拍片見人 鋪定路做youtuber beg多啲products
佢連影products相都好冇美感
做得所謂fashion beauty influencer
收到禮物出post影得靚係基本野
但佢擺喺地下影到好似幾十蚊花園街質素
肉酸到 憑咩收咁多products呀呢條女
d Pr係咪冇腦
山東同mk咩事? 好難追返
見佢話會拍片嘅時候已經即刻unfollow左
又一個想做begger

通常d臭雞應該有樣睇,大家講講有咩特徵?
https://lih.kg/1123650

黑黑地 眼細
完全就係csk
Agger 淘寶果d影得仲靚過佢
睇完佢d相先完全冇令我有購買既意慾
都話咗冇人知
下次開post應該直接係標題到打定冇人知mk丁同崠點解不和
山雞個鼻柒撚到小丸子入面個綠子咁
士巴拿鼻叫靚

想嫁豪門改咗個名先啦
珊嬌呢d名, 衰d講句一聽就知老豆老母學歷好低
個名真係好「娘」
邊7個
mira好鐘意踩港
係韓國住咗排 又話返香港好唔慣 呢樣又唔滿意果樣又唔滿意

唔知仲以為佢唔撚係香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞