召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
真心既,佢不如做戲做全套去睇皮膚科再岀嚟拍片賣廣告。咁重好睇d。真心我望唔到有好到囉⋯⋯⋯⋯
平時都唔覺佢個鼻咁大
只對成功減肥既案例有興趣
佢個樣唔可以定格望 一定落黎就有種說不出的怪
佢地啲廣告片唔洗利申都知係廣告
勁hardsell 由其係Brandy
讚到曉飛會升仙咁
完全唔會有意欲想買
冇睇佢地啲片好耐
做cheap曬個brand
做人真係切忌太過有自信
好似蝻
我諗唔會有人話自己係姣西拜金黎推自己
討論佢係因為某程度上佢比起d會拍下片既kol更加begger
收禮物影得又衰
而且越黎越多人爆佢個人品有幾差
睇唔過眼所以係到講下姐
咁撚垃圾都有經理人仲自稱偽beauty fashion sport blogger
你唔知既歡迎你skip左d討論,但你見上面咁多人講佢d衰嘢你就知呢件山雞好打極又限
唔好再講佢?難d囉
佢指甲都好核突
成日po間所謂指甲鋪 係咪未r到sponsor整唔到
將同一隻色既衫著埋一齊咁就叫識襯衫?
仲話自己fashion

我覺得好撚7囉 tina姐
妝感好靚應該唔駛blur到咁
仲要係official嘅廣告post
好撚恐怖依啲咁既豬西都有sponsor
去韓國走
去韓國走返十轉都搞唔掂啊咁既樣
Skip左大半個post都仲係佢好悶仲要因為佢嘈 好煩 又想叫人唔中意唔好睇平時beggar咁講又唔得 而家又用返同一句
佢係鐘意台灣
朋友識mira係因為曾經一齊上過升台灣大學既預備班
點知Mira廢到連台灣都無大學收先走左去韓國學韓文
大量生產垃圾
同嗰舊屎一樣
Dior 耳環都兩對
不得了
佢鍾意邊度都好
唔洗踩港嘅

要抬人地國家 佢又唔係真係咁融入

有睇一集佢扮野幫班台灣YouTuber 愛利莎莎 果啲喺弘大試Halloween 妝
佢insist 話人地冇呃人 一定唔會呃佢 當佢local
結果佢自己都係畀人當遊客昆
柒到 仲扮嘅韓國通
係囉,無啦啦係呢個post咁熱烈討論不過如果有料錫爆d偽女神,我又唔介意食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞