召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
果排成日話intern d 同事對佢好 又同佢慶祝生日
唔知背後又係點
救命 邊忽sweet 明明講野勁假
唔明憑咩收

佢真係好厚顏無恥 依幾日狂po相 又走出嚟獻世
我望到佢個樣 腦海不斷諗佢勁八婆咁不停投訴
見到佢扮有仙氣好撚想嘔
菠蘿菠蘿 無波又無蘿

點先可以令呢啲零貢獻但袋袋平安既人收皮
其實kelly同cdc都有銀款,唔係plated
佢官網都係分做high jewelry
真係要幾無腦先可以俾個bb無car seat無安全帶 仲要坐中間 陣間剎車剎得急或者大吉利是炒車 錢七第一個飛走左
山東同屎盆兩個都無腦 仲要po幾個story

上面講佢地唔扣安全帶都有負評
淨係識得靜雞雞負評
不如講下係咪覺得自己冇錯
絲打好波
佢最經典係話:菠蘿今日食左菠蘿好開心啊
接受唔到用自己名去作句子,用我唔得既?
真係好l作狀
諗返起亞視暗星YouTube d片 嬲撚到
真係好似錢七
個插蘇鼻真係成個餅印咁
屌條片個preview我點解會睇左做含撚
問題係Bob叔唔鐘意我,所以我係佢眼中做乜都係錯
讀書少唔係罪,人生閱歷夠多一樣可以
你地鐘意點講就點講,我去旅行仲忙過你地返工
你地鐘意每個月安穩做死一世每個月先得皮幾野就繼續
我就去旅行體驗下
遠既去英國隊草又得近既去大灣區都得
好似係tbb個大面Bella個ex

隔住個mon都feel到依個on9西叫個老公幫手買餸啲態度仲要衰過喝狗

佢老公可能真係想做隻小熊貓都唔想做佢老公
佢老公咁大個人係咪真係西芹咩樣都唔知
點解成日要為左出story而笑/話自己老公
屌 個仆街波仔del哂愚人節嗰兩條片
咁就冇事發生
係咪而家上咗位做親錯事say個sorry就冇事發生
真係好撚嘔心
呢d仲抵死過班痴線西
女神扮咗pure咁多年你估佢流架咩
有小貓三四隻拜倒佢石榴裙下都唔出奇既,但你見佢po黎po去都係果幾個朋友就知佢好打極有限
女神點會同d唔有錢又唔靚仔靚女既人做朋友呢
佢喉嚨係咪被人鏈住左
佢家姐都成日收禮物架,係咪有五官加個ig就做到begger了
自從唔興o靚模之後,就個個做哂kol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞