召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
真係好撚戇鳩
泥工對眼7到 見到都唔想買
唔知Mac今次有無搵P圖勁人大隻肥西影
好賤囉以為自己好幽默?
佢條新片下面好多cm話佢老,抵死
見到佢平時有千幾二千like 但最新個post得500 like 唔知女神係咪唔記得買like呢
咁啱見到 人地隔離model 都正正常常 csk著到去登台咁 大deep v仲要烏低身都唔知搏咩 可惜心口得幾排骨 呢d咪自暴其短囉(
credit to大爺
頂唔順佢成日扮pure但又姣
平日成日收禮物
上個po咪有人爆料話佢白裙透黑色底底present 最後拎左個a
pure? true?咪扮啦 女神我知你有mon post架 個格咁l賤 大把人睇你唔順眼啦 預左被人爆料啦
連件maison margiela 都要開幾個post
買cartier點會唔post
大爺之前明明痴住jessie au果堆 宜家見人同條仔散左 冇咁多人留意 就痴去csk同mk港姐果堆 真係好上進
佢個樣真係老過雪姨好多
年紀係後生d又點?
好似成日收兵咁
老泥庚新片del咗我comment
平時見佢係d咩 revolve道買野都tag一大餐,就係d袋永遠唔tag,大家都知咩事啦
其實你係咪就係天拿本人係到曲線推廣,咁都叫貴唔知講咩好
佢隻戒指都係卡地亞,不過無鑽
之前未有連登之前高登既痴線西post已經有PR姐姐爆左PKJ借Pandora手鍊唔還仲要帶住出片
水嘅溫度都唔講 算9數啦佢
仲有隻hermes kelly戒指有鑽
係佢po指甲個陣見到
有一兩個post都有人問佢咩牌子
佢都無答

其實佢有無其他形容詞
我真心唔明點樣燒麵包先會好療癒
到底乜撚嘢係好療癒 見佢乜9都用呢個terms 即係好舒暢? 好舒暢嘅麵包
洗衣機 療癒
寫書法 療癒
麵包機 療癒
影相 療癒
行步路都好療癒
佢個樣好似一隻老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞