召喚痴線西 (40)

1001 回覆
138 Like 6 Dislike
哇咁你可以block左呢道一半人以上
其實搵佢賣護膚品廣告係倒米
我估佢父母可能想用普通話叫個女 Thank you 啫
普通話口音
其實唔使佢賣廣告都知啲普遍護膚品係廢架啦 同埋醫美療程唔會幫到暗瘡敏感肌膚問題架,只會更加大爆發
可能佢唔用卸妝油已經好好多
啱啱喺西環見到spoon條臭四
勁西咁對住佢個疑似助手
對面馬路行過黎以為全世界望佢
頂你過馬路梗係望前面架啦
西環全部師奶阿叔識你老鼠咩

佢咁樣擺明倒米 係咪即係話俾我哋聽
佢嗰個暗瘡廣告啲嘢唔work
有乜理由用咗成年都未好返啊
你唔好再嘥呢到啲位啦,不如你答左我唔以事論事,係咪即係可以老屈?定其實你唔識點用以事論事呢幾個字,咁唔洗傾啦 ,你連字都未用得好
樣唔樣衰 /人唔人身攻擊呢啲好主觀,個個接受能力唔同,無標準答案,點拗都無結論
仲有你唔好撈埋黎比較啦,鬧啲beggar係因為個po本身就係鬧佢地,無端端講啲唔關事既人做乜
講真見到佢個樣都唔想買
就係覺得佢父母好慘平時齋睇無留言,今次忍唔住
可能人地咁啱無乜表情姐..
又唔洗咁惡為鬧去鬧嘅
alice都有啦
Who
又或者你又留意番呀,我由始至終都無份話佢老豆都母嫁,我係話叫做阿嬌既一係就係阿婆,一係就係父母係大陸落黎既。你有本事cap番俾我睇我邊句係批評緊父母?我邊樣野係老屈?你話人樣衰就得,我話人大陸黎就唔得?

你用字又用得幾精準呀?你連我個重點係邊都未搵到呀。你自己碌番上去睇啦,我宜家係唔gur呢道d道德撚呀,入得黎你咪認左自己係八婆中意睇人仆街囉。你自己望下我上面講過d乜啦。咪撚成日係道五十步笑百步啦,你入得黎鬧山東個女似錢七,pkj屎盤天拿點樣樣衰,著衫幾無品味皮膚點點點,你又幾有品?你係咁清高既你咪撚鬧人樣衰啦,個樣生成點同佢做beggar有咩關係呀?唔好成日自己鬧人就得,人地鬧人就要講晒道德先得架
好煩講幾頁csk已經好悶悶到完全唔想入po仲要為左csk嘈有乜咁好講同嘈究竟
唔好嘈啦 每個都一定覺得自己係啱㗎啦 我唔評論邊個對錯 但係目標不如去返班begger到 鷸蚌相爭漁人得利 呢到對罵只係會令焦點轉移咗
話唔評論kol d樣同衣著真係笑左

利申 無興趣討論csk
香港仲有邊個beauty youtuber值得睇
我個人嚟講就好鍾意liz
但好似反而冇Mira ding 嗰班咁岀名
Liz依家超悶
我以前集集睇 依家無再追
同埋佢無咩造型 個樣又有d老
邊個csk, 聽都未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞