[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
留名支持
好想玩,但買唔到pro
聽日買
做乜撚野一開始果兩隻野變哂翻版亞古巴達
一開始場戰鬥D音樂係DW1打大佬既音樂

打會返去街個d digimon

入夜直頭喊出黎
屌,一見到係育成就想買嚟玩,想玩返廿年前ps one嗰隻嘅感覺
玩左幾粒鐘 如果用返ps 嘅經驗會死得好慘
練到5000hp 攻防500 出去比d成長期打幾野冇哂血 講緊係村出面再過一個地圖嘅怪
以就算你去到森林 d怪都唔會咁勁

學到招勁少少 出幾下冇mp 480威力570 mp
一開始仲要只比用一招
就算以前dg空間720威力都係400 幾mp

第1個地圖隻巴魯獸 有一個道具搵極都搵唔到

採集材料有bug 會卡住郁唔到 記住keep住save game

無啦啦有隻巨大鼻涕獸係個草原

玩左第二條命終於進到完全體 祭師獸亞種同悟空獸 聽日再玩
玩左幾粒鐘 如果用返ps 嘅經驗會死得好慘
練到5000hp 攻防500 出去比d成長期打幾野冇哂血 講緊係村出面再過一個地圖嘅怪
以就算你去到森林 d怪都唔會咁勁

學到招勁少少 出幾下冇mp 480威力570 mp
一開始仲要只比用一招
就算以前dg空間720威力都係400 幾mp

第1個地圖隻巴魯獸 有一個道具搵極都搵唔到

採集材料有bug 會卡住郁唔到 記住keep住save game

無啦啦有隻巨大鼻涕獸係個草原

玩左第二條命終於進到完全體 祭師獸亞種同悟空獸 聽日再玩

應該唔係bug
係要等舊野random出
我都出左幾次先出到
第一轉生不能強求,一定會變濕鳩野的…
之前重玩5,6次都係both 凶爪巴多拉。
轉世後第二代數值高咗睇住進化條件玩就一隻藍火焰一隻獸人加魯魯黑
第一轉生不能強求,一定會變濕鳩野的…
之前重玩5,6次都係both 凶爪巴多拉。
轉世後第二代數值高咗睇住進化條件玩就一隻藍火焰一隻獸人加魯魯黑

開進化道場有得鎖進化路線
一隻進左番長
另一隻進唔到暗龍
一隻進左番長
另一隻進唔到暗龍

Same 即刻load save去番上代死前 重新揀蛋 結果番長同白金鼻涕 唔慣兩個唔同世代
點樣睇到個進化條件? 上面既巴打知要數值要幾多先進到 但我又見唔到
點樣睇到個進化條件? 上面既巴打知要數值要幾多先進到 但我又見唔到

要不停刷怪/訓練
刷/訓練到咁上下 你誇獎佢 就會隨機出到啲條件

我試過兩種方法 一種係每訓練三次出一出去 另一種係每過100就出一次 前者機率高d 隨機顯示進化條件

我試過兩種方法 一種係每訓練三次出一出去 另一種係每過100就出一次 前者機率高d 隨機顯示進化條件

但唔見有數值
似唔似ps1果隻?準備入手
似唔似ps1果隻?準備入手

但唔見有數值

你指係進化道場 定係佢比完果個項目既提示都係得一劃?
前者我仲係lv1 未知 後者得一劃即係唔需要
無PS4
無PS4

PSV
無PS4

PSV

有無豆豆/鋼鐵豆豆呢啲最原始嘅精靈先
無PS4

PSV

有無豆豆/鋼鐵豆豆呢啲最原始嘅精靈先

有鋼鐵豆豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞