[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有無咩方法快啲有養成失誤

除左唔比野佢食同去搵究極古加 都好似無咩方法

我仲未見過究極古加

搵佢佢會點樣幫你加養成失誤架

一日限加一次
你玩到邊度? 有進化道場未
有既話佢會係炎山前一定兩個map度 打贏佢就加入

唔比佢痾屎都好似計失誤

唔比佢屙都計 但賴左好似都好麻煩

我仲未見過究極古加

一日限加一次

啱啱搵咗佢加入啦

你地話究極天使料理加好多數值,但係我見佢依家有嗰啲都係普普通通咁,係咪要升高咗餐廳先有架
其實就係pokemon下下食老本換湯唔換藥先keep到咁多老屎忽,愈儲愈多fans
但係數碼暴龍次次出新動畫都用新設定,我呢d睇開第一代既人真係好難接受到
佢肯食返老本我真係仲開心,起碼可以同身邊d fd討論下

咁又唔係呀,pokemon雖然無轉過遊戲模式,但係佢加咗好多隱藏既數據,令對戰變得更多變化,唔係單一強攻就可以贏

相反digimon第一集已經大獲好評,係唔知點解官方死都要嘗試突破,集集都唔同玩法,又棄咗一大堆開國功臣,玩黎玩去都係皇家騎士...
睇番pokemon,佢加幾多隻新野都好,都仲可以捉番舊嗰批,呢樣真係留到唔同年代既死忠

之前喺舊登睇過有篇長文分析digimon死因 就係話佢個世界觀唔夠pkm set得咁連貫 集集都改野 改到變哂樣留唔到舊fans

數碼暴龍對戰卡都普及唔到
以前細個有一大疊,而家仲係到,好懷念

但張卡玩法係on9 無戰術可言
自己出咩招係由對手張卡決定
儲左成千張都未玩過一次
反而ps1 card game幾有趣
閃光暴龍點進爆裂?

同幻影加奧加合體

我仲未見過究極古加

一日限加一次

啱啱搵咗佢加入啦

你地話究極天使料理加好多數值,但係我見佢依家有嗰啲都係普普通通咁,係咪要升高咗餐廳先有架

生果盤性價比最高 10000蚊全部加50
究極體一餐可以食三次
惡魔獸加入左, 不過又入唔到2 次元... 點搞?

要第5章

要第5章

要打未世魔獸時先可以入
獸人加魯魯黑係邊到搵 ?
各位玩期貨有冇心得 ? 賺唔賸到錢 ?

我嗰啲升多過跌,賣咗就搵唔到機會再入貨

原本我諗住等下等到低過上市價先入貨 ,點知成日升得快過坐火箭
下水道個兩隻積木獸會唔會加入? 同佢玩咗好耐都捉唔到
仲有隻大便獸大王 係咪會有任務?
請問冰結迴廊左上角俾冰封咗嗰條路要點先開到架

唔會
大便劇情到時候會有訊息

唔會
大便劇情到時候會有訊息

唔該巴

第五章先入到
獸人加魯魯黑係邊到搵 ?

係骸骨山莊深處間教堂

原本我諗住等下等到低過上市價先入貨 ,點知成日升得快過坐火箭

期貨賺唔到大錢,釣魚先可以發達
釣魚技能升滿,維京毛人獸拎高級魚桿
釣魚場升到4lv,搵埋海龍獸加入
再準備3條黑鮪就可以係4號釣魚場釣到黑鮪
一條賣5000
最少有埋小蝦魚餌,釣魚命中率就會高好多
鍋爐巫師同鋼鐘海龍其實係邊?

第五章先入到

我已經打緊第五章啦喎
係唔係要邊隻加入咗先解封架

一條賣5000

釣魚好悶

一條賣5000

邊度有黑鮪?
BTW異次元其實最好賺
打曬六個至少有25萬
當然本身要夠勁
機械系加全能力+黑暗系第一招真係屈到呢
邊度有黑鮪?
BTW異次元其實最好賺
打曬六個至少有25萬
當然本身要夠勁
機械系加全能力+黑暗系第一招真係屈到呢

黑暗系第一招係放三個波嗰招
嗰招好高傷架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞