[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
一定會買
機械巨龍 3000力量,速度1900
藍機暴 700力量
大古拉 9500血
玩到第5代都未打得嬴PSV1代既進度
邊撚個話易玩
想進隻暴龍獸難過登天
邊撚個話易玩
想進隻暴龍獸難過登天

係咪改過 psv好似無咁難 我見有d怪 唔轉生好似幾乎進唔到
邊撚個話易玩
想進隻暴龍獸難過登天

係咪改過 psv好似無咁難 我見有d怪 唔轉生好似幾乎進唔到

好難捉摸
你話熱門野D皇騎七魔難進都OK
但係點解我進隻成熟期守衛獸都要1600防
邊撚個話易玩
想進隻暴龍獸難過登天

好難捉摸

bamdie:又係你地話psv太易玩,8粒鐘爆晒機耐玩度低,咪整啲難度俾你地轉多十幾次生拉長黎玩
邊撚個話易玩
想進隻暴龍獸難過登天

好難捉摸

bamdie:又係你地話psv太易玩,8粒鐘爆晒機耐玩度低,咪整啲難度俾你地轉多十幾次生拉長黎玩

要隻基拉獸要1600速 Hp 3000

利申 玩左4個鐘連祭司獸都未去到
死左1次重新練過
光明獸
5000血魔
全能力2000up
仲見到有漢克,唔記得psv有冇
光明獸
5000血魔
全能力2000up
仲見到有漢克,唔記得psv有冇

psv有漢克,但我記得唔係直進傑斯,都係要進成熟,完全體
仆街 我連巴魯獸都進唔到
咩條件都開唔到睇唔到但係進到飛龍V
究V智慧 3800
救唔到火山個冰礦石獸
身上唯一一隻進到用冰 要進獸人加魯魯
但係條件太難
進到究極體終於打死兩隻小黑,正一巴達獸,打完仲要唔加入
呢隻好玩啲定係網絡偵探?玩過手機game 類似網絡偵探果個玩法,唔係好鐘意 但故事性係咪網絡偵探好啲
呢隻好玩啲定係網絡偵探?玩過手機game 類似網絡偵探果個玩法,唔係好鐘意 但故事性係咪網絡偵探好啲

你講隻手機game係咪linkz?
linkz根本成個system都係跟網絡偵探
劇情好但育成方面無next order咁好玩
網偵可以揀進咩
next order無 個感覺有趣好

利申 岩岩蟲蟲獸變左鼻涕獸
你地點解決2個壽命爭太遠既問題
一隻進左完全體另一隻先成長期
到成長期變完全體 隻完全體又死左變返幼年
無限loop 無得同時2隻完全體

你講隻手機game係咪linkz?
linkz根本成個system都係跟網絡偵探
劇情好但育成方面無next order咁好玩
網偵可以揀進咩
next order無 個感覺有趣好

利申 岩岩蟲蟲獸變左鼻涕獸

linkz呢d咁既手機game 邊有得同呢兩隻比
屌,由頭重玩咗5,6次都係兩隻都進化做凶爪巴多拉,唔撚想玩落去。
我已經照顧得佢地好好,賴床冇確認,訓練同打完交都讚佢地,食野,廁所都冇遲。教養都已經有正數黃色,又話教養好就唔會進化做唔正經既獸。今集要進化好野好似逼人重生先做到咁,玩到火都嚟好on9
屌,由頭重玩咗5,6次都係兩隻都進化做凶爪巴多拉,唔撚想玩落去。
我已經照顧得佢地好好,賴床冇確認,訓練同打完交都讚佢地,食野,廁所都冇遲。教養都已經有正數黃色,又話教養好就唔會進化做唔正經既獸。今集要進化好野好似逼人重生先做到咁,玩到火都嚟好on9

你隻隻都用同一種訓練方法緊係會進番同一樣野
hp,mp train到 1500以上, 智慧,速度150以上。 打架win over 10次以上。 結果都both 凶爪巴多拉…

咁諗住成長期唔同獸都會有唔同野進化。點知一9樣

咁諗住成長期唔同獸都會有唔同野進化。點知一9樣

玩著其他蛋先啦
滾球一開始一定係巴多拉架喇
睇番樓上,進基拉同守衛獸d要求都知道要逼你轉生幾次先進到好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞