[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
EX任務解黎有咩用

應該冇乜用
我估Ex 任姐係Extra 任咁解
姐係比PSV 版多出嚟嘅任,類似DLC
隻game值唔值玩 聽人講冇得控digimon,只可以打氣
點解我乜都做晒都重係得198繁榮?問黑球獸又話冇獸會加入,問啊伯獸又冇提示

有野未升級?

ex任又做晒,三隻究極體入埋鎮又唔加繁榮,隻絪貓獸又係冇加到,同隻絪貓獸講嘢佢就話希望可以帶冰加獸,冰惡魔獸,雪古獸(好似係),是旦一隻入鎮就好,但冰惡魔同雪古好似唔會入鎮㗎喎,冰加又唔知邊度有
另外沙漠隻幻影迦奧迦又係唔show我

佢好似叫你自己養
點解我乜都做晒都重係得198繁榮?問黑球獸又話冇獸會加入,問啊伯獸又冇提示

有野未升級?

ex任又做晒,三隻究極體入埋鎮又唔加繁榮,隻絪貓獸又係冇加到,同隻絪貓獸講嘢佢就話希望可以帶冰加獸,冰惡魔獸,雪古獸(好似係),是旦一隻入鎮就好,但冰惡魔同雪古好似唔會入鎮㗎喎,冰加又唔知邊度有

競技場升爆未

ohhhhh

頂,玩到冇嘢好玩,齋收集資源好無聊呀,又冇嘢好打,次元空間打到好悶

有野未升級?

佢好似叫你自己養

我嗰兩隻嘢應該有耐都未死得
但又唔想格硬整死佢

有野未升級?

佢好似叫你自己養

我嗰兩隻嘢應該有耐都未死得
但又唔想格硬整死佢

你做左話我知有乜用
升lv 鎮廣場是咪搵笨
升完一排自己降返lv
中間棵樹又冇左
升lv 鎮廣場是咪搵笨
升完一排自己降返lv
中間棵樹又冇左

升果陣亞古獸會賣限定道具
今日買完,玩左兩個鐘已經想棄

有冇咁誇
冇玩過dw1定唔係digimon fan?
想問下隻冰城個隱藏房間點入?
我道具店已經升爆
想問下隻冰城個隱藏房間點入?
我道具店已經升爆

要爆晒5章

巴打放比我
打完凶碼兩隻partner仲有幾耐爆機
暗黑系最低lv 果招係最勁果招

巴打放比我

我都唔玩 想放
Tg: hyeri_hk

其實依家兩隻衰野練勁咗,想學廢招係咪好難學?
因為有唔少嘍囉都俾兩隻衰野秒

ps:我玩psv版
今集D 獸係咪可以無限死唔影響壽命
如果係既話, 自殺自動返屋企都唔錯

自動返航每日派
5次巴多拉又送5個
買又幾百蚊
點解要咁做

我平時用都覺得呢招打出嚟啲數字好高

自動返航每日派
5次巴多拉又送5個
買又幾百蚊
點解要咁做

巴多拉會送架咩

自動返航每日派
5次巴多拉又送5個
買又幾百蚊
點解要咁做

巴多拉會送架咩

比丘獸 每傳送五次送五個

自動返航每日派
5次巴多拉又送5個
買又幾百蚊
點解要咁做

巴多拉會送架咩

唔計減數值
整死兩隻野要膠布同回血咪仲貴

自動返航每日派
5次巴多拉又送5個
買又幾百蚊
點解要咁做

巴多拉會送架咩

唔計減數值

自動返航每日派
5次巴多拉又送5個
買又幾百蚊
點解要咁做

巴多拉會送架咩

唔計減數值

仲要等對面打死兩隻衰野,時間都浪費埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞