[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
打完滅世魔獸係咪就叫完?而家好似冇晒目標
今集最大敗北之處係對手太強
即使玩EASY,野生成長期都可以屌打你究極體
唔用上面個方法升怪根本冇可能打爆機
用又浪費時間

Psv版太易d人話唔好玩

PSV版咩數值可以打到爆機

第二世代6k左右都爆到啦,之後第三世代已經全部9999屌打全場

我無特別去練,第二世代先一千多啲

諗住慢慢玩,享受下
第2代進唔到究極死哂都未打得贏第一章隻大佬,吊
第3代希望打得贏
都係就咁爆機算
白金就不了

白金真係要好有恆心先有做
差1隻200煩榮
都係就咁爆機算
白金就不了

白金真係要好有恆心先有做

儲卡片嗰個好難呀真係
差1隻200煩榮

差咩
差1隻200煩榮

差咩

要帶拳擊絕招去果隻,

但依家黑白omega 各一,得15歲,呢2隻起碼30處先死
其實冰地嗰隻雪古獸同冰惡魔會唔會加入㗎?
其實冰地嗰隻雪古獸同冰惡魔會唔會加入㗎?

唔會嫁
超比多係變
超比多係變

係邊
第四章要幾繁先有劇情?
第四章要幾繁先有劇情?

超比多係變

係邊

無限鍋爐
終於都養夠200隻
終於都養夠200隻

玩左幾耐
我宜家成熟期全6000左右已經無地方練
終於都養夠200隻

有無邊隻一定要用進化石先進到架
終於都養夠200隻

有無邊隻一定要用進化石先進到架

好似除左奧米加唔知邊個形態係一定要黑核之外 其他正常途徑都進到
超比多係變

係邊

無限鍋爐

我打到第4章都未有....
EX任務解黎有咩用
點解我乜都做晒都重係得198繁榮?問黑球獸又話冇獸會加入,問啊伯獸又冇提示
點解我乜都做晒都重係得198繁榮?問黑球獸又話冇獸會加入,問啊伯獸又冇提示

有野未升級?

有野未升級?

ex任又做晒,三隻究極體入埋鎮又唔加繁榮,隻絪貓獸又係冇加到,同隻絪貓獸講嘢佢就話希望可以帶冰加獸,冰惡魔獸,雪古獸(好似係),是旦一隻入鎮就好,但冰惡魔同雪古好似唔會入鎮㗎喎,冰加又唔知邊度有
另外沙漠隻幻影迦奧迦又係唔show我

有野未升級?

ex任又做晒,三隻究極體入埋鎮又唔加繁榮,隻絪貓獸又係冇加到,同隻絪貓獸講嘢佢就話希望可以帶冰加獸,冰惡魔獸,雪古獸(好似係),是旦一隻入鎮就好,但冰惡魔同雪古好似唔會入鎮㗎喎,冰加又唔知邊度有
另外沙漠隻幻影迦奧迦又係唔show我

競技場升爆未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞