[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
打到可以第4章入異次元…但2隻究極體都係得3000頭既數值……

入到去打隻巫師戰都重傷完場……唔知應該點做好……

屌佢老母 我2隻3千尾4千。。。 入到去打story 比人秒殺

一開波就要掉防禦+攻擊插件X, 去道具店有得買

升多隻6-7k啦

玩到第六代仲係第一章 點樣升呀 兩次都係完全體十一二歲就死左

一開始揀d易進究極體既路線黎升
同埋唔好淨係係訓練場練,好多究極體都要打55場
同埋訓練師技能要學防禦,睇準時機防禦就打得贏機械邪龍

邊D 係易進既究極體??
有無網可以睇睇?

仲有v龍獸 同埋黑色巴達獸

個兩隻有色v龍獸真係煩 搞勁耐原來唔加入

大多數翻版顏色數碼獸都係運吉居多

打打下會進化果對黑亞古膠布係咪運吉

原來果2隻野係唔會加入..咁我唔打了
試過打贏第一埸之後要連打多埸就輸了

最尾會變究極體

痴撚線
打贏左最後會點??

承認你係最強
請問格鬥技最底果招可以喺邊度學?
請問格鬥技最底果招可以喺邊度學?

打黑獸人加魯魯

最尾會變究極體

痴撚線
打贏左最後會點??

承認你係最強

屌....
打到可以第4章入異次元…但2隻究極體都係得3000頭既數值……

入到去打隻巫師戰都重傷完場……唔知應該點做好……

屌佢老母 我2隻3千尾4千。。。 入到去打story 比人秒殺

一開波就要掉防禦+攻擊插件X, 去道具店有得買

升多隻6-7k啦

玩到第六代仲係第一章 點樣升呀 兩次都係完全體十一二歲就死左

一開始揀d易進究極體既路線黎升
同埋唔好淨係係訓練場練,好多究極體都要打55場
同埋訓練師技能要學防禦,睇準時機防禦就打得贏機械邪龍

邊D 係易進既究極體??
有無網可以睇睇?

第18頁有link不過英文版

好似冇, 但EX個大佬好勁揪, 打完之後會返黎
90Lv, 2隻9999 都要屈水

想升多隻9999但係無咩動力
已經200煩榮

打晒競技場未, S Rank 第一場要求成長期
之後仲有一場要神聖系, 同大氣系

係wo
一隻成長一隻究極係咪入唔到場?

2隻都係成長或以下...
想拎競技場trophy 就要plan 下點訓練佢地先可以一條命MEET晒所有requirements

Thank you for reminding
另外想問下困難模式爆機有無trophy?

應該冇, 而家仲差max tamer skill, 同cards collector就爆白金

巴打好有心
我宜家繁榮198
唔知爭咩未打 又係咁養緊野 一到超究極打一兩隻boss就食惡魔晶片整死佢地再開第二條線
請問獵龍獸點解係不明生物黎 冇得再進化 圖鑑上又冇佢資料既

最尾會變究極體

痴撚線
打贏左最後會點??

承認你係最強

屌....

係機械郟谷打完佢地之後去邊再搵佢地打?
BTW知唔知裁決獸個任點做?係機械谷見左一下就唔知去左邊

最尾會變究極體

痴撚線
打贏左最後會點??

承認你係最強

屌....

無限爐
魔公著要打第二次?
魔公著要打第二次?

小丑皇加吸血魔嗰隻

由成長期變到獵龍獸...仲有冇得救.. ?
冇得再進化

冇得再進化

應該無
買石比佢進

最尾會變究極體

痴撚線
打贏左最後會點??

承認你係最強

屌....

無限爐

裁決獸你過一陣返返個控制島就會有劇情出
請問邊個異次元先多資源
兩隻同時死哂點搞好

卡左係第一章 打左第一次機邪,打埋黑呀古加布,係咪仲要打多次機邪
請問邊個異次元先多資源

第一次個好似係金屬同石
第二個好似木同液體
打機械邪龍個個好似木同金屬
最底同尾2個個就四隻都有
其他唔記得

冇得再進化

應該無
買石比佢進

好似食石都無得進 夾硬變大便獸可能仲好
有冇人知火系第六招可以去邊到學?
淨係知第七招,係機械谷隻藍色機械暴龍獸學,
但我隻野用唔到第七招火
但我隻野用唔到第七招火

炎山奧米加咆哮獸 但比較難打
但我隻野用唔到第七招火

兩隻野能力~5K就夠打
但我隻野用唔到第七招火

兩隻野能力~5K就夠打

果隻之前打左,但冇學到
但我隻野用唔到第七招火

兩隻野能力~5K就夠打

果隻之前打左,但冇學到

係龍棲三叉路右邊果隻學 唔記得左係咩龍來
但我隻野用唔到第七招火

兩隻野能力~5K就夠打

果隻之前打左,但冇學到

係龍棲三叉路右邊果隻學 唔記得左係咩龍來

唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞