[PS4]Digimon World: Next Order討論區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
終於搞掂左隻暗龍獸
btw, 原來技能入手冇trophy

終於搞掂左隻暗龍獸
btw, 原來完技能入手冇trophy

隻野要打成4、5次先跟你返鎮
原來要打晒5章
研究所5lv 鋼鐵加魯魯先會理你
玩到就嚟連hp同mp都99999

而家繁榮有198,好似有啲閃

Hp點整99999
鋼鐵豆豆獸所講嘅機械暴龍同巨龍係邊架?走晒成個機械谷都見唔到
終於搞掂左隻暗龍獸

點先帶到佢番去😲

而家繁榮有198,好似有啲

Hp點整99999

原來我打錯字

不斷食究極天使料理加hp同mp
鋼鐵豆豆獸所講嘅機械暴龍同巨龍係邊架?走晒成個機械谷都見唔到

北島嗰邊

Hp點整99999

198差獅子拳?
2仕_5舛
終於搞掂左隻暗龍獸

點先帶到佢番去😲

由佢話想學必殺拳擊果一刻開始帶住隻番長獅子獸解任 (我既玩法)

Hp點整99999

198差獅子拳?

獅子拳咩嚟?
今集最大敗北之處係對手太強
即使玩EASY,野生成長期都可以屌打你究極體
唔用上面個方法升怪根本冇可能打爆機
用又浪費時間

Psv版太易d人話唔好玩

PSV版咩數值可以打到爆機

第二世代6k左右都爆到啦,之後第三世代已經全部9999屌打全場
2仕_5舛
終於搞掂左隻暗龍獸

點先帶到佢番去😲

由佢話想學必殺拳擊果一刻開始帶住隻番長獅子獸解任 (我既玩法)

一開始要帶必殺技係拳擊嘅獸(格鬥/番長獅子...)
第二戰要帶拎劍嘅獸(紅蓮CM, 帝皇龍甲FM...)
第三戰帶有抖蓬嘅獸(紅蓮,奧米加...)
用番長就可以meet晒三個要求
每打完一戰要reload 一次地圖
2仕_5舛
終於搞掂左隻暗龍獸

點先帶到佢番去😲

咁岩番長+暗龍=混沌
2仕_5舛
終於搞掂左隻暗龍獸

點先帶到佢番去😲

第二戰試過奧米加都算係拎劍嘅獸
想問有無人知喺
骸骨山莊的白金鼻涕獸要搵果舊野喺邊度?
And
電路海角的鋼鐵海龍獸要用邊種魚先引到佢出黎?
想問有無人知喺
And

1. 打贏鋼鐵海龍佢比你
2. 要手持數原鮭魚佢就出現
想問有無人知喺
And

1. 打贏鋼鐵海龍佢比你
2. 要手持數原鮭魚佢就出現

唔該晒巴打
係咪無第四代,火神獸
係咪無第四代,火神獸

有呀 佢會加入你城鎮
隻幻影加奧加要咩條件佢先會理你
玩晒D進化道具, 都係得160隻左右
要200 先unlock 到 trophy
隻幻影加奧加要咩條件佢先會理你

應該要升爆競技場
都係就咁爆機算
白金就不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞